Szerintetek melyikünk a szebb? (:
Figyelt kérdés
Fogadás..szóval tétje van ki nyer:DD
1.Szimi
2. Zsófi
Előre is köszöönjük a válaszokat(:
2010. dec. 30. 21:17
52/86 anonim válasza:
Zsófi.
És azért mert a Szimiben nincs mosoly. A másik meg az hogy nincs azon a telefonon időzitő?? Lehet égő de én nem is tudom hogy kell tükörbe fényképezni :$
Én úgy tudok ha felém forditom a kamerát
53/86 anonim válasza:
2.at választanám mert természetesebb, de az elsőt dugnám inkább, de másra nem kellene:D
20f
54/86 anonim válasza:
egyértelműen szimi,ez nem is kérdés
56/86 anonim válasza:
sziminek sokkal jobb az alakja, viszont a sminkelési technikája borzasztó, ezmiatt zsófit választom inkább
57/86 anonim válasza:
amúgy nyugi szimi, sztem az alakod elég jó, nemvagy girnya, arányos vagy és feszes.
25L
59/86 anonim válasza:
amikor megláttam szimi második képét egyből az a szó jutott az eszembe hogy ez egy k.rva =O ne haragudj szimi hogy ezt mondom de ez az igazság, nagyon mű vagy és igen, olyan pirított ribanc, de zsófi egy természetes gyönyörűség, egy igazi szépség =) szóval nálam zsófi a nyerő
60/86 anonim válasza:
00.53 tényleg szép az a lány. :) Jobb mint Zsófi és Szimi.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!