Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vonzonak talaljatok a labaim?...

Vonzonak talaljatok a labaim? (kep lent)

Figyelt kérdés

egyebkent nem vagyok ribanc:)mielott ravagnatok! es nem maszkalok igy az utcan,sportos cuccokat hordok....

[link]

2010. dec. 29. 22:08
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Ha a lábaid nem is, téged igen :D
2010. dec. 29. 23:54
 52/57 anonim ***** válasza:
Ha észre vetéttek volna nem csak a lábát mutatta meg, és még ha jobban megfigyelitek először kedves volt, utána meg kritikusabb lett és osztja az eszet:) még bekattanás is volt nála:) szeret veszekedni, azt hiszi okosabb, meg hogy van pasija akkor felvág:) pasija is csak azért van vele:D és ez olyan jó megnyugtató^^ hadd írjon bármit, tudatlan tini még:)
2010. dec. 30. 00:49
 53/57 anonim ***** válasza:
szépnek szép, viszont az utolsónak is igaza van. Ha van barátja, nem kéne önbizalom hiányosnak lennie a lábával szembe hisz tudja az adottságait, és szerintem a pasija és a barátai is elmondják neki szerintem elégszer hogy milyen szép és milyen jók a lábai.
2010. dec. 30. 05:14
 54/57 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egész jó lábaid vannak, bár eléggé rövidek a felsőtestedhez képest, pedig látom magassarkú van rajtad. És tényleg, egy kicsit vastag a combod, de ettől függetlenül szerintem sokan ölnének érte. Szép a formája, nem görbe, és még szexi barna is.

Szerintem a szép lábak ilyenek: http://www.youtube.com/watch?v=PIcpGWd8A4M

Mindkettőnek szép, és szerintem a fekete ruhás csajnak az alakja is tökéletes.

17/L

2010. dec. 30. 11:18
 55/57 A kérdező kommentje:

mindnekinek akinek van baratj aza magabiztos? nem hiszem.

nem surun csinalok keet magamrol es ezt az egyet talaltam ahol latszik a labam..mint aparan irtak h eleg vastag...szoval sejtem h talan az en baratom is e velemenyekhez partol csak nem mondja, de erzem...

fokent a kritikakra voltam kivancsi, de jol estek a pozitiv velemenyek is.

azert vagyok tudatlan tini,mert reagalta 1-2 dologra amiket irtak (de ti nem is lattatok,mivel torolve lettek) valami miatt.mindegy,az a dolgotok hogy mindnet herotozzatok azert van fent kb mindenki itt. csak a kritikat meglehet fogalmazni normalisan es nem herotozasnak beallitani.

es tovabbra is koszonom a valaszokat(mindegyiket)

2010. dec. 30. 12:22
 56/57 A kérdező kommentje:
11:18 megneztem a videot es koszonom a velemenyed, de lehetetlen h ilyenek legyenek a labaim, mar kiskorom ota sportolok(aleta voltam rovid tav futo, es tavolugro) kesobb kezilabdaztam, most pedig mindennap edzoterembe jarok, 64kg vagyok erosebb alakatu, de a hasamon semmi folosleg, es tul izmosnak tartom magam.a kepen annyira nem latszik,a combjaim valobn vastagok ezt te is eszrevetted,nem veletlen vettme fle magassarkut, de mivel kenyelmetlen es emtudok benne rendesen jarni ezert csak sportos ruhakat hordok. amiben nem igazana lehet levagni az alakomat h milyen.ezert kertem velemenyt es toled is megkaptam, koszonom!
2010. dec. 30. 12:27
 57/57 anonim ***** válasza:

húúú. hát hol is kezdjem. először is, a kép alapján hibátlan az alakod, formás, jó arányok. A hajad is nagyon tetszik, ezt az összeállítást kicsit soknak találom, kicsit qurvásnak tűnik, de leszaggatnám rólad örömmel, úgy már kicsit sem lenne az:)

messzemenő következtetéseket azért nem lehet levonni egy darab képből, pontos véleményt akkor tudnék mondani ha közelebbről is megvizsgáltalak :)

23f

2011. jan. 1. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!