Vonzonak talaljatok a labaim? (kep lent)
egyebkent nem vagyok ribanc:)mielott ravagnatok! es nem maszkalok igy az utcan,sportos cuccokat hordok....
Szia!
Szerintem egész jó lábaid vannak, bár eléggé rövidek a felsőtestedhez képest, pedig látom magassarkú van rajtad. És tényleg, egy kicsit vastag a combod, de ettől függetlenül szerintem sokan ölnének érte. Szép a formája, nem görbe, és még szexi barna is.
Szerintem a szép lábak ilyenek: http://www.youtube.com/watch?v=PIcpGWd8A4M
Mindkettőnek szép, és szerintem a fekete ruhás csajnak az alakja is tökéletes.
17/L
mindnekinek akinek van baratj aza magabiztos? nem hiszem.
nem surun csinalok keet magamrol es ezt az egyet talaltam ahol latszik a labam..mint aparan irtak h eleg vastag...szoval sejtem h talan az en baratom is e velemenyekhez partol csak nem mondja, de erzem...
fokent a kritikakra voltam kivancsi, de jol estek a pozitiv velemenyek is.
azert vagyok tudatlan tini,mert reagalta 1-2 dologra amiket irtak (de ti nem is lattatok,mivel torolve lettek) valami miatt.mindegy,az a dolgotok hogy mindnet herotozzatok azert van fent kb mindenki itt. csak a kritikat meglehet fogalmazni normalisan es nem herotozasnak beallitani.
es tovabbra is koszonom a valaszokat(mindegyiket)
húúú. hát hol is kezdjem. először is, a kép alapján hibátlan az alakod, formás, jó arányok. A hajad is nagyon tetszik, ezt az összeállítást kicsit soknak találom, kicsit qurvásnak tűnik, de leszaggatnám rólad örömmel, úgy már kicsit sem lenne az:)
messzemenő következtetéseket azért nem lehet levonni egy darab képből, pontos véleményt akkor tudnék mondani ha közelebbről is megvizsgáltalak :)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!