Mit a véleményetek erről a lányról? Szépnek találjátok? (kép)
Figyelt kérdés
légyszives kort és nemet is írjatok
+indoklást
ja és ez egy modellkép,de nem kamu.
2011. márc. 20. 14:52
1/29 anonim válasza:
semmi extra..kicsit sunyi fejed van.
és fekete fehér beállított kép amin általában mindenki jobban néz ki mint élőben szal nem lehet nagy szám és még fiatal is. közepesen átlagos szerintem.
2/29 anonim válasza:
szép kiscsaj, bár a tekintetében tényleg van valami furcsa :)
20/F
3/29 anonim válasza:
Szerintem is teljesen átlagos,nem kirívóan szép,nem is csúnya. Olyan aki mellett simán elsétálsz az utcán,és nem vált ki az emberből semmit.
4/29 anonim válasza:
Szép,de nem olyan nagyon,és egy kis sportolás ráférne,elég "löttyedtek" az izmai!:)
5/29 anonim válasza:
Hát ő egy romalány, amivel még nem lenne különösebb baj, de jár hozzá a családja is és elég sansztalan hogy az valóban problémamentes legyen.
Egyébként nincs vele semmi baj, dehát az lenne a csoda ha lenne, 16/17 éves lehet azért ha ilyenkor nem szépek az emberek akkro mikor?
6/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép lány, a haj szépen kiemeli az arcot. Bár a szemöldök külső széléből szednék kicsit, ill. alulról is párat!
33 Nő
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
A szád nagyon száraz... Keress rá a Primusra, csodát tesz!
9/29 anonim válasza:
Tényleg nagyon száraz az ajka, a csókom csodát tudna művelni vele:)
10/29 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal,átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!