Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szépnek találjátok a tegnap...

Szépnek találjátok a tegnap megválasztott királynőket?

Figyelt kérdés
Szerintem a közönségdíjas hölgyemény a legcsinosabb.
2009. máj. 22. 22:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Én Orsinak nagyon szorítottam,mert imádja ő is a gumicukrot é kínaiul tanul,amúgy szép de ...szóval szerintem megérdemelte:))

Budai Zsuzsi gyönyörű,csak magas nagyon és kicsit furi volt,de tény,hogy gyönyörű:)

Na és Korinna,hát ámultam:)

Az én sorrendem is nagyjából ez volt,bár szívem szerint én még adtam volna Dórinak,Reninek,Lucának és Leila(vagy Leia?XD)-nak is koronát:)

2009. máj. 22. 23:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szintén Korinna tetszett a legjobban.

Orsi nálam nem lett volna bent a háromban.

A zsiráf alkatú Zsuzsival nem tudok mit kezdeni, az arca sem olyan szép, de biztos nekem rossz a szemem.

2009. máj. 23. 00:19
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

100x különb lányok mászkálnak az utcán. A győztes csaj álla el volt deformálódva:S

Ronda vót mind:D

2009. máj. 23. 00:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira nem vagyok elájulva azért, tény, hogy voltak nagyon szépek is, de volt két olyan, aki hááát.

Szerintem egy egyszerű fiatal lányból, aki azért csinos, nincs valami feltűnő hiba az arcában, bármikor lehet királynőt csinálni így, hogy kiválasztják neked a tuti ruhát, meg a profik kipofozzák az arcod jó sminkkel és hajad is bebogyolítják. Lehet, hogy némelyikre még a saját anyja se ismert rá.

2009. máj. 23. 01:36
 5/21 anonim válasza:
89%

Szerintem a szépségkirálynő ritka ronda......

Zsuzsi volt a leghelyesebb... Kár, hogy nem ő nyert...:(

2009. máj. 23. 08:15
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Egyiktől sem voltam elalélva, és még finoman fogalmaztam. egyik nőt sem tartottam különlegesnek, közönséges, agyonvakolt, plasztikázott volt mind, gazdag szülői háttérrel, akik megvették nekik a versenyt. meg is mondta a rendezvény egyik háttérmunkása, hogy ezek a versenyek manapság már nem az igazi, eredeti szépségről szólnak. hát ez látszott.
2009. máj. 23. 09:59
 7/21 anonim válasza:
70%
Nekem egyik lány sem tetszett. Sőt, szerintem ez a 21 nem is volt olyan szép. Egyedül a Dóri meg az a kiscsaj aki fogorvos szeretne lenni. Na szerintem ők szépek, de a többi nem ...
2009. máj. 23. 10:09
 8/21 anonim válasza:
100%
Azu első 2 helyezett ronda volt. A Korinna, na az szép.:P Bár lehet csak azért mondom mert egy koleszba meg iskolába járok vele és mindfen nap beszélek veleXD
2009. máj. 23. 10:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem korinna tetszett nagyon..

budai zsuzsinál az nem tetszett, hogy kicsit olyan hatást keltett, mintha vállfával a szájában aludt volna előző este, ugyanis, amíg kint kellett állnia a színpadon, felvett egy bájvigyort, ami végig rajta maradt..ez számomra nagyon természetellenesnek hatott.

serdült orsi egyáltalán nem az esetem, kicsit előember-feje van szerintem, plusz hasonlít a barátok közt egyik régebbi szereplőjére, ákosra. : D.

2009. máj. 23. 10:53
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Pont a királynő lett a legrondább. Orsit még az első 21-be sem választottam volna be. Szemmi szép, vagy különleges nincs benne. A másik kettő viszont megérdemelte :)
2009. máj. 23. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!