Szépnek találjátok a tegnap megválasztott királynőket?
Nekem egyiksem volt a favoritom. Nem tudom, hogy ti hogyan vélekedtek, de nekem bundaszagú. Érdekes, hogy az lett az 1., aki tavaly is benn volt a 24-ben, a 2. meg az első 21-ben, csak beteg lett, a 3. pedig egy csomó szépségversenyen volt már. Amúgy az RTL-nél elég sok a bunda, mert a Csillag születikbe nem került be egy olyan 20-on éves lány akinek olyan hangja volt, hogy majdnem elájultam.
Vannak sokkal szebbek is, mint a nyertesek, csak őket nem nyomatja apuci meg anyuci.
Nekem amúgy aki szimpi volt, a Leila.
Szerintem határozottan rondák.
Tényleg a közönségdíjas csaj az egyetlen, amelyik szép.
Előre elnézést kérek, amiért hosszú lesz :)
Szerintem is Korinna (közönségdíjas) a legaranyosabb, legszebb. Olyan kis természetes. Viszont (nem bántásból) amikor a végén megláttam a fogait, hát... őszintén nem a legszebbek. Nem sok kedvem lett volna ezek után megcsókolni... De nagyon örültem, hogy 2 díjat is kapott, bár egyesek biztos irigyek voltak, amiért elvette tőlük a lehetőséget ezzel.
[Azt is kedveltem, aki neki adta át a koronát (tavalyról a szőkés, mosolygós csaj).
A tavalyi 2 közül a jázmin és az a freire (vagy milyen) szilvi nekem nagyon nem volt szimpatikus, az őrületbe kergettek!]
Aki most második lett, az a feltűzött, göndör hajú szerintem ő is aranyos, bár nem tudom, rajta meglepődtem vagy nem tudom...
Igazából nekem ez a 2 csaj szimpatikus volt.
(A szőkét utáltam nagyon, aki 1es sorszámmal indult, ha jól emlékszem. Most is ideges vagyok, ha eszembe jut...)
Aki első lett a szőke szerintem ő is szép, ahogy jobban megnéztem. Édes volt a végén, ahogy sírt.
Szerintem most tényleg megérdemelten nyertek a versenyzők és örülök, hogy rájuk esett a választás.
Egy nagy kedvencem volt még, az a kis cuki csaj, aki azt hiszem jogász. Valami Dr. Talán Leila? Őt nagyon imádtam :)) Kár, hogy nem kapott semmi díjat. Számomra akkor is gyönyörű. Komolyan mondom, beleszerettem :D
Amúgy hallom, ahogy Ördög Nóri És Hajós bemondják "És az est nyertese, a királynő: Serdüüüüüült Ákoooooos!" 10:53-as komment miatt :) :D
Egyetértek a 11:40-el, azt hittem csak nekem tűntek fel a lány fogai... :s
Szerintem nem volt bunda (annyira). Vagyis én abszolút örültem a döntésnek és én is ezekre tippeltem. Meglepő volt számomra, hogy egyezett a véleményünk nagyjából a zsűrivel.
Különben szépek voltak a ruhák is, amiket Náray Tamás tervezett, de hiányoltam a színeket. Remélem legközelebb megint a szivárvány minden színében pompázó ruhák lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!