Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szépnek találjátok a tegnap...

Szépnek találjátok a tegnap megválasztott királynőket?

Figyelt kérdés
Szerintem a közönségdíjas hölgyemény a legcsinosabb.
2009. máj. 22. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nos...Korina volt szerintem a 3 közül a legszebb, aztán amikor a fejére került a korona elkezdett nagyon mosolyogni. Rögtön látszódott, hogy addig miért mosolygott zárt szájjal:) valami iszonyatos állapotban vannak a fogai...:S Serdült Orsinak nagyon bájos az arca, kedves a mosolya, de nem királynő tipus. Nem szép lány, ellenben nagyon szimpatikus. A másik csaj, most hirdelen a neve se jut eszembe, szerintem nem nézett ki különösebben jól, sőt egészen közönséges volt.
2009. máj. 23. 11:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyiksem volt a favoritom. Nem tudom, hogy ti hogyan vélekedtek, de nekem bundaszagú. Érdekes, hogy az lett az 1., aki tavaly is benn volt a 24-ben, a 2. meg az első 21-ben, csak beteg lett, a 3. pedig egy csomó szépségversenyen volt már. Amúgy az RTL-nél elég sok a bunda, mert a Csillag születikbe nem került be egy olyan 20-on éves lány akinek olyan hangja volt, hogy majdnem elájultam.

Vannak sokkal szebbek is, mint a nyertesek, csak őket nem nyomatja apuci meg anyuci.

Nekem amúgy aki szimpi volt, a Leila.

2009. máj. 23. 12:21
 13/21 Bóna Barbara válasza:
100%
szerintem a második helyezett volt a legszebb...
2009. máj. 23. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem határozottan rondák.

Tényleg a közönségdíjas csaj az egyetlen, amelyik szép.

2009. máj. 23. 16:19
 15/21 anonim válasza:
Nekem Budai Zsuzsa tetszett legjobban, gyönyörű arca van!! Bár kicsit magas, ami a színpadon jól mutat, egyébként bizonyára sok hátránya származik belőle a mindennapokban... de a lényeg, hogy leírhatatlanul káprázatos szépség, büszke vagyok rá, hogy képviselni fogja sz országot. Korinna is nagyon csinos, de az Orsi úgy fest, mint egy átlagos plázacica, akihez hasonlóakkal általában összefutunk, ahogy az Árkádban csodáljuk a kirakatokat... ez a része nagy csalódás volt a versenynek. Zsuzsinak kellett volna megnyernie...
2009. máj. 23. 16:59
 16/21 anonim válasza:
Nekem akit megválasztottak azt az Orsit nem nagyon tetszett, a másik 2 viszont igen. Meg nekem tetszett még az a dr nő is.
2009. máj. 23. 20:36
 17/21 anonim válasza:
57%
Szerintem az összes lány ronda volt, egy szépet sem láttam közöttük. Az utcán tényleg sokkal különb lányok mászkálnak, akik valóban megérdemelnék, hogy szépségkirálynőnek válasszák. De hát a szépségverseny nem erről szól, hiába ez a neve.
2009. máj. 23. 23:53
 18/21 anonim ***** válasza:
És ezt nem csak a nők gondolják így féltékenységből. Apám megnézte és közölte, hogy neki az a véleménye, hogy valószínű a határban különb lányok kapálnak, csak azokat senki sem fedezi fel, meg keni ki, hogy parádézzon a tv-ben.
2009. máj. 24. 00:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Előre elnézést kérek, amiért hosszú lesz :)

Szerintem is Korinna (közönségdíjas) a legaranyosabb, legszebb. Olyan kis természetes. Viszont (nem bántásból) amikor a végén megláttam a fogait, hát... őszintén nem a legszebbek. Nem sok kedvem lett volna ezek után megcsókolni... De nagyon örültem, hogy 2 díjat is kapott, bár egyesek biztos irigyek voltak, amiért elvette tőlük a lehetőséget ezzel.

[Azt is kedveltem, aki neki adta át a koronát (tavalyról a szőkés, mosolygós csaj).

A tavalyi 2 közül a jázmin és az a freire (vagy milyen) szilvi nekem nagyon nem volt szimpatikus, az őrületbe kergettek!]

Aki most második lett, az a feltűzött, göndör hajú szerintem ő is aranyos, bár nem tudom, rajta meglepődtem vagy nem tudom...

Igazából nekem ez a 2 csaj szimpatikus volt.

(A szőkét utáltam nagyon, aki 1es sorszámmal indult, ha jól emlékszem. Most is ideges vagyok, ha eszembe jut...)

Aki első lett a szőke szerintem ő is szép, ahogy jobban megnéztem. Édes volt a végén, ahogy sírt.

Szerintem most tényleg megérdemelten nyertek a versenyzők és örülök, hogy rájuk esett a választás.

Egy nagy kedvencem volt még, az a kis cuki csaj, aki azt hiszem jogász. Valami Dr. Talán Leila? Őt nagyon imádtam :)) Kár, hogy nem kapott semmi díjat. Számomra akkor is gyönyörű. Komolyan mondom, beleszerettem :D

Amúgy hallom, ahogy Ördög Nóri És Hajós bemondják "És az est nyertese, a királynő: Serdüüüüüült Ákoooooos!" 10:53-as komment miatt :) :D

Egyetértek a 11:40-el, azt hittem csak nekem tűntek fel a lány fogai... :s

Szerintem nem volt bunda (annyira). Vagyis én abszolút örültem a döntésnek és én is ezekre tippeltem. Meglepő volt számomra, hogy egyezett a véleményünk nagyjából a zsűrivel.

Különben szépek voltak a ruhák is, amiket Náray Tamás tervezett, de hiányoltam a színeket. Remélem legközelebb megint a szivárvány minden színében pompázó ruhák lesznek :)

2009. máj. 24. 05:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Na ő az, aki engem nagyon irritált:

[link]

Ja és szerintem a félvér lány is szép volt, az elején nem is láttam tőle szebbet.

[link]

De ezek a képek előnytelenek róluk, élőben Leila is sokkal szebb, van kisugárzása.

[link]

na jó, befejeztem, mert megint velem lesz tele a "fórum".

2009. máj. 24. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!