Vonzonak talaljatok a labaim? (kep lent)
egyebkent nem vagyok ribanc:)mielott ravagnatok! es nem maszkalok igy az utcan,sportos cuccokat hordok....
Pussz a lábadra :D vagy ahova szeretnéd :P
18/f
Hát szerintem is pont jó az alakod!! :) Sokan irigykednek most.
Csak tudod vannak olyanok akiknek az irigykedés bunkó formában jön ki :S
Az olyan embereket sosem értettem. Ja és szép is vagy, de nekem ismerős vagy. Nem tudom honnan
22:23 és 22:27 nagyon bírom az ilyen romboló kritikákat,most aztán ti megmutattátok,ki ha ti nem.
Kicsit gondolkozzatok el ezen,egy ilyen nőért ti is odavagytok ha csak hozzátok érne,rögtön elmennétek.
Nem bírom az álszent képmutató embereket konkrétan felfordul a gyomrom,ti akkor nézzetek egy farmer pólós csajt akinek minden jó ahogy van.
Ne hallgass rájuk,sajnos ritkák manapság az ilyen "kirakati" bombanők,télleg hordj ilyen ruhákat ami engedi az alakod láttatni,legyél kirívó,hidd el egy értelmes pasi,tuti nem ribancozz le,én élek halok az ilyen csajokért akik miniszoknyába járnak és kirívóak.Én el is várom a csajomtól,hogy így járjon,mert nekem ez bejön ez a stílus.ÉN még annyit tennék,hogy a hajad göndöríteném,tudod milyen jól állna neked?Ezt nekem hidd el.
Nőies csajok ne tűnjetek el,gyertek elő ;)
23F ismét
ha fiu vagy akkor csunya fiu:)))
bocsi de belekezdek a vaganykodasba..es huuzzz el!:)))):*
22:23 és 22:27 nagyon bírom az ilyen romboló kritikákat,most aztán ti megmutattátok,ki ha ti nem.
Kicsit gondolkozzatok el ezen,egy ilyen nőért ti is odavagytok ha csak hozzátok érne,rögtön elmennétek.
Nem bírom az álszent képmutató embereket konkrétan felfordul a gyomrom,ti akkor nézzetek egy farmer pólós csajt akinek minden jó ahogy van.
Ne hallgass rájuk,sajnos ritkák manapság az ilyen "kirakati" bombanők,télleg hordj ilyen ruhákat ami engedi az alakod láttatni,legyél kirívó,hidd el egy értelmes pasi,tuti nem ribancozz le,én élek halok az ilyen csajokért akik miniszoknyába járnak és kirívóak.Én el is várom a csajomtól,hogy így járjon,mert nekem ez bejön ez a stílus.ÉN még annyit tennék,hogy a hajad göndöríteném,tudod milyen jól állna neked?Ezt nekem hidd el.
Nőies csajok ne tűnjetek el,gyertek elő ;)
23F ismét
utolsó gratulálok neked,te sem vagy paraszt csak földműveléssel foglalkozol :D
HIdd el ez a csaj egy nagyon komoly csaj akivel meg lehet jelenni,az én csajom is ilyen,és ezér imádom.Nem volt még ilyen nőd,próbáld ki,milyen egy ilyen fajta csaj,tuti egy átlagos csaj nem fog neked se kelleni azok után.
Kérdező én is megkaptam már az izomagyú kifejezést,de lepereg rólam,azér is feszítek,nekem így jó,csajomnak és a jó csajoknak tetszik,a többi meg nem érdekel,úgy is tudom,hogy csak irigyek rám is,ilyen testért dolgozni is kell nem keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!