Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vonzonak talaljatok a labaim?...

Vonzonak talaljatok a labaim? (kep lent)

Figyelt kérdés

egyebkent nem vagyok ribanc:)mielott ravagnatok! es nem maszkalok igy az utcan,sportos cuccokat hordok....

[link]

2010. dec. 29. 22:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok..egy ksi onbizalmat adtatok..csak az a baj ha van onbizalmam,mivel mar azthiszik h felraktam ide a kepemet,hogy ribancnak minositenek... mind1, aranyban tobba pozitiv,koszonom nektek...

meg a kicsivel elobbihez szolnek ,hogy koszonoom a gondor hajas tippet:))) elni fogok vele :)

2010. dec. 29. 22:53
 32/57 A kérdező kommentje:
egyebkent akik itt vannak oltogatni, nem lenne gaz ha irtok egy negativ velemenyt, csak meg a tobbiek velemenyet is leherotozzatok, igen ertelmes emberkek lehettek,de hat mind1 sok sikert az elethez :) udv: 'ribanc'
2010. dec. 29. 22:55
 33/57 A kérdező kommentje:
toroljetek!!!! nem is baj:D
2010. dec. 29. 22:56
 34/57 anonim ***** válasza:
bezzeg a valaszomat toroltetek.... a kerdest miert nem torlitek? latszik az arca a csajnak!!!
2010. dec. 29. 23:01
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Mér kéne törölni a csaj kérdését,mi rosszat csinált?

Semmi bántó megjegyzést nem tett,ti itt néhányan hepciáskodtok,hogy így ribanc meg úgy,ő meg semmi rosszat nem szólt,akkor ki is a hülye meg a buta könyörgöm,bírom az önbizalom hiányos emberkéket.Röhögök rajtuk egy jót. :D

Ha ő a buta ribanc akkor minek foglalkoztok vele,úgy látszik ő az intelligens,mert nem foglalkozik veletek,akkor ki is a hülye?Nah erre várok egy választ ;)

2010. dec. 29. 23:05
 36/57 A kérdező kommentje:
es akkor mi van ha latszik, egyebkent meg nem nagyon..csak egy fej...
2010. dec. 29. 23:06
 37/57 A kérdező kommentje:
hoppa!micsoda kerdes!!!! hasznos valasz volt az utolso..:)koszi
2010. dec. 29. 23:08
 38/57 anonim ***** válasza:
en ma elertem azt, hogy ha latszik a szemely arca a kepen, akkor torlik. feltettem egy kamu kerdest, h "mi a velemenyetek rolam" es betettem egy csaj kepet. a vegen irtam, h kamu az egesz es h nem en vagyok rajta. majd kaptam egy figyelmeztetest, h letoroltek a kerdest, es ezentul, h ne lehessen a szemelyi jogokat serteni, csak olyan kepeket lehet feltenni amin nem latszik az arc. s erre varok, h igaze ami irtak
2010. dec. 29. 23:09
 39/57 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt,valami miatt mégis foglalkoztok vele,ha még itt vagytok,igen ez visszavezethető a belső frusztráltságra,mert titkon kellene egy ilyen csaj,csak valószínű pofára estetek és nem kaptatok p_ncit :D

Így a belső frusztráltságotok miatt így jön elő,hogy le_ribancoztok nőket,mondván,hogy ezzel megnyugosztok és megkönnyebbültök pedig nem igazán,ez egy önhazugság dolog,azt hiszed most hogy beszóltál megnyugszol pedig tombol benned a belső éned :D

2010. dec. 29. 23:09
 40/57 anonim ***** válasza:
4chan.t ismered? azon is pont ilyen kepek vannak, csak a lanyok meztelenul vannak...
2010. dec. 29. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!