Vonzonak talaljatok a labaim? (kep lent)
egyebkent nem vagyok ribanc:)mielott ravagnatok! es nem maszkalok igy az utcan,sportos cuccokat hordok....
Nagyon jók!Szép az alakod is, széles csípő, vékony derék, az öv is jó, szép vastag combok, ettől leszek kanos:D
20f
koszonom a valaszaitokat! szepeket irtatok,aranyosak vagytok, de foglalt vagyok.ezert sem irok senkinek priviben...es ezrt sem mutatom anynira az arcom h felismerheto legyen..csak nekem fobiam van...vastagnak tartom..es nemtudom h ez a jo vagy a vekony comb??
kenyelmetlenul erzem amugy magam ilyen ruhakban..sportolok rendesen.mindennap edzoterem 2ora:)
18eves vagyok:)
Vastagok is, de épp ez a jó, legalább is én ezt szeretem a jó vastag combokat.
Amúgy meg nálam úgy sem lenne esélyed:D
Kirakati Barbibaba...
Bocs, de ez a véleményem erről. vagyis rólad :)
tudom hogy ez a kep barbie-snak latszik, de tenyleg nem igy mutatkozom..csak ez a kis lenge ruha jobban megmutatja az alakom es csak a velemenyekre vagyok kivancsi.
de a tied is 1 velemeny,koszi azert h irtal
udv
Ez miért vagánykodás? Miért "kirakati-barbibaba"?
18 éves nőről van szó, akinek majd csak most jönnek a legszebb évei. Ne legyetek már képmutatóak!
Szerintem nagyon szép alakod van, a hajad, az öltözködés (vállald be gyakrabban, ha nem is ennyire röviden), a lábak, minden, ami látható: ESZTÉTIKUS. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!