Megsértődnétek, ha valaki azt mondaná, hogy a korotokhoz képest jól néztek ki?
nemegészen értem a szitut. ha egy 50 évesnek ezt mondod h a korodhoz képest jól nézel ki, az lehet h egy picit tréül hangzik. elég annyit mondani h jól nézel ki.
deha vmi tini kiscsajnak mondod ez, sztem aztfogja hinni h pedofil vagy.
maradunk annyiba h nemondj ilyet. mond azt h csinos vagy és kész. kivéve ha pedo vagy. qakkor ésd el magad
2. vagyok.
Ha mondjuk egy 20 évesnek mondanák ezt, akkor mondjuk tényleg sértő lenne. Legalábbis nekem rosszul esne most, hogy belegondolok. Mert mondjuk 20 évesen azért még nem vagyok annyira idős, hogy azt kéne mondani, hogy a korodhoz képest.. Elég annyi, hogy jól nézel ki, csinos vagy :)
Egy 30 év alattinak, vagyis egy huszonévesnek ez sértő. Mert pl. egy 27 éves nő (30 évesre is vonatkozik) sehogy sem számít öregnek, ez pedig úgy hangzik, mintha szerinted már az lenne, de azért ahhoz képest jól néz ki.
Ha viszont egy középkorú vagy idősebb hölgynek mondod. Pl. 50-70 éves, annak dícséret.
Nekem jól esne. 17 vagyok, a "korombeliek" nagy része ízléstelenül öltözködik, feszes gatyák (kiemelik a rossz alakot), tornacipő (hóban-fagyban... röhej) meg mit tudom én.
Dícséretnek venném, és büszke lennék, ha úgy gondolnák mások, hogy jobb ízlésem van az ilyen lányoknál.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:59
Te nagyon félreértelmezed ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!