Anyukák, ti ezen megsértődnétek vagy nem?
a kislányom 3éves lesz,és tartunk neki egy kis "bulit",de csak az ő korosztályában lévő gyerekeket hívjuk meg a rokonságból és ismerősi körünkből.
viszont van olyan rokonom akinek a fia 8 éves a lánya meg 3. Ti megsértődnétek ha csak a lányotok lenne hivatalos a szülinapra?
Én nem.
Nem is érezné jól magát egy 8 éves a 3 évesek között.
Bizony, a gyerek megsértődhet.
8 évesnek már van önérzete.
köszi a válaszokat!
Az unokatestvérem gyerekeiről van szó egyébként.
Mivel főleg 2-5korig lesznek ott gyerekek, (és főleg lányok) remélhetőleg a kisfiú nem sértődik meg azon hogy nem lesz ott a szülinapon. Teljesen más az érdeklődési területük a játékok terén is,és csak unatkozna szerintem!
Én inkább az anyuka,miatt aggódtam,hogy megsértődik-e majd vagy nem..
Nekem 3 éves a fiam. Én nem sértődnék meg, ellenben nálunk úgy szokás, hogy a testvért is meghívjuk. A baráti körünkben a legtöbb 3 évesnek már van kistesója, és a szülinapi bulikra ők is hivatalosak - akkor is, ha még csak babák.
Játszóházas bulinál nem is baj, ha jönnek a babák, hiszen értük nem kell külön fizetni. :)
Azt nem tudom, oviban hogyan lesz, de az biztos, hogy ha a fiam is ismeri a testvért, akkor a testvér is meg lesz hívva.
tudom,hogy illő meghívni a testvérpárokat ilyenkor, de ez csak egy egyszeri alkalom.majd az anyukának is elfogom mondani,hogy most kivételesen csak kicsik lesznek a bulin.(az sem baj ha az anyukák sincsenek ott)
Ez tényleg em olyan szülinap lenne ahol 8-10 éve fiú jól érezné magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!