Anyukák, ti ezen megsértődnétek vagy nem?
a kislányom 3éves lesz,és tartunk neki egy kis "bulit",de csak az ő korosztályában lévő gyerekeket hívjuk meg a rokonságból és ismerősi körünkből.
viszont van olyan rokonom akinek a fia 8 éves a lánya meg 3. Ti megsértődnétek ha csak a lányotok lenne hivatalos a szülinapra?
Nem is értem miért kérdés ez? Kérdező biztosra tudod,hogy a kisfiút nem érdekelné a dolog, dedósok közé nem akarna úgysem menni. Akkor miért nem hívod meg? Úgyse megy el, anyukának pedig nem adod meg a sértődés esélyét. PONt!
Hozzáteszem még azért,hogy nekem mint anyukának igen is rosszul esne, HA TUDOM, hogy a gyerekemnek ez fájna, Ő fájdalma az enyém is. Ha teljesen egyértelmű lenne, hogy nem vágyik ilyenre nem érdekelne. De őszíntén szólva én személy szerint nem ismerek olyan 10 év alatti gyereket,aki ne szeretné a zsúrokat, kis süti, nasi, torta, talán még kóla is..stb,
Nekem erről más a véleményem.
Azért nem lenne jó meghívni a nagyobb gyereket is, mert lehet, hogy nem akarna menni tényleg, de kötelességtudatból, azért hogy örömöt szerezzen a szüleinek, bizony lehet, hogy igent mondana. Nagyon sok ilyen gyerek van, aki ha úgy érzi (akár jó a megérzése, akár nem), hogy a szülő azt szeretné, hogy elmenjen, akkor igent mond, akkor is, ha nem túl sok kedve van hozzá.
Ha meg nincs neki elmondva előre, hogy ott csak "bébik" lesznek, hiába a sok finomság, feleslegesnek érezheti magát, és átverve pont a szülei által, akik nem mondták ezt neki előre, hogy ő lesz ott az egyetlen nagyobb.
Ha pedig tényleg lenne kedve olyan kicsi gyerekek közé menni, akik egész más dolgokat játszanak, mint ő, azonban a születésnapos anyukája babazsúrt tervez, el kéne fogadnia mindenkinek, hogy ez egy korhatáros buli.
Nem tudom, a nagyfiú anyukája mennyire lenne megértő, de akár felnőttek, akár gyerekek vagyunk, bele kell törődnünk, hogy nem lehet minden a miénk, a szabályokat, korlátokat be kell tartani, és tiszteletben kell tartani a másik igényét, ha ő korhatáros bulit szervez, akkor nem szabad fanyalogni, hogy miért van ez így, hogy lehet valaki ilyen.
Vannak korhatáros filmek is, ezt is érdemes úgy felfogni, hogy nem vehet részt rajta mindenki.
Ha csak családi parti lenne, akkor mindegy, ki hány éves, mindenkinek ott lenne a helye. De ez nem olyan, ide a kis barátok is mennek, akkor meg nyilván nem egy családi eseményről van szó, hanem a saját korosztálynak rendezett zsúrról.
azt hiszem nagyon jól összefoglalta a lényeget a 16:30-as válaszoló!
Miért ne lehetne ez most egy korhatásos zsúr.
egyébként ez az anyuka akit felhoztam,-csak egy példa volt,rajta kívül lesz még 1-2 anyuka akinek szintén mondom,hogy ez egy ilyen baba zsúr féle lesz.
így nem mondhatja azt senki,hogy bezzeg at xy elhozta a 10évesét is.
Én emlékszem hogy miyen hülyén éreztem magam amikor anyukám engem is meg a húgomat is elvitt az akkor 4éves unkokaöccs zsúrjára..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!