Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti ezen megsértődnéte...

Anyukák, ti ezen megsértődnétek vagy nem?

Figyelt kérdés

a kislányom 3éves lesz,és tartunk neki egy kis "bulit",de csak az ő korosztályában lévő gyerekeket hívjuk meg a rokonságból és ismerősi körünkből.

viszont van olyan rokonom akinek a fia 8 éves a lánya meg 3. Ti megsértődnétek ha csak a lányotok lenne hivatalos a szülinapra?

2011. júl. 30. 12:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Képzeld magad az ő helyükbe.Hogy magyarázod el hogy, de kisfiam tényleg nem éreznéd ott jól magad, mert kicsi lányok lesznek és ezért csak tesó mehet... Nem könnyű! De bizti van megoldás. Addig a nagyobb tesónak be lehetne ígérni valami kecsegtető progit (pl. fagyizás, sütizés, mozi, stb.)Akkor tuti nem fog (annyira) a kicsik közé vágyni:)
2011. júl. 30. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy mi voltunk már olyan helyzetben, hogy a bátyámék közölték velünk, hogy "jöhettek a szülinapra, de a fiatok biztos nem fogja jól érezni magát, mert a mi fiunk (2 évvel idősebb az enyémnél) úgyis az ovistársaival lesz elfoglalva"... Mindez úgy, hogy a mi fiunk imádja az unokatestvérét, és ő minden szülinapjára meghívta eddig, a lánytesójával együtt.

Meg kell valljam, én eléggé pipa lettem. Természetesen ilyen "szíves invitálás" után nem mentünk el, és ezek után lesheti, hogy mi meghívjuk legközelebb... (Egyébként évről-évre ezt játsszák velünk, ők mindig jönnek a mi bulinkra - akkor is, ha meg sincsenek hívva - de az ovistársakra hívatkozva minket sosem hívnak meg... Tavaly csináltam egy túrótortát a kisfiúnak, és felköszöntöttük külön nálunk, csak hogy a fiam is részt vehessen a szülinapján, de még ekkor sem vették észre magukat.)

2011. júl. 30. 13:19
 13/24 anonim ***** válasza:
46%
Na és mi van akkor, ha nem érzi jól magát? AKkor majd lefoglalja magát valami mással. Én biztosan nem sértenék meg ezzel egy kisgyereket...
2011. júl. 30. 13:22
 14/24 A kérdező kommentje:

úgy látom mindenki a kisfiú miatt aggódik..!

Én miatta egyáltalán nem aggódom,mert ha anyuka úgy adja otthon elő a szülinapozást,hogy elviszem a húgit babazsúrra,te meg addig elmész apával ide meg oda,akkor ezen nem fog megsértődni,sőt inkább egy kicsit örülni is fog,hogy "megszabadul" a tesótól aki egésznap a nyomában van :-)

2011. júl. 30. 13:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Hogyan ismered az anyukát?mergsértődős típus,vagy olyan akiovel lehet beszélni?Nálunk is volt szülinapi bulimahová a bölcsis barátok megvoltak híva,de mkinket az unokatesókat nem hívták meg.az első áérzésem nekem is rossz volt,mert én inkább a családot hívnám,főleg ha egykoruak,de aztán nem csináltam belőle semmit,mert nem olyan nagy dolog ez,az a lényweg hogy a kis ünnepeltnek jó legjobb.és te is gondold végig mennyi vizet hzavarna egy ekkora kisfiú nálatok,de ha anyukák se leszenk szerintem nem lesz belőle gond.csak szépen beszéld meg anyukával.
2011. júl. 30. 13:54
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Mivel rokonról van szó,én meghívnám a nagytestvért is.Barátoknál már nem.Nekem ez egyértelmű.
2011. júl. 30. 14:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért kellene megsértödni az anyukának ,a gyereke meg biztos nem fog megsértödni mert nem akkar menni "dedosok"közé.Az anyukát meg végkép nem kell meghívni mert abból késöbb tényleg lehet sértödés a felnöttek között.Te ott voltál?Nekem miért nem szoltál?Stb!Nem lakodalmat tart az ember hanam kisgyerekének egy bulit!
2011. júl. 30. 15:00
 18/24 A kérdező kommentje:

én pont úgy gondolkodok,mint a 15:00-ás válaszoló,nem hiszem hogy a kisfiú:körjátékot akarna játszani a 3-4évesekkel..!

egyébként,hogy válaszoljak az egyik kérdezőnek is arra,hogy mennyire sértődős az anyuka,hát nem igazán tudom,mert gyerekkorunkba nem sokat beszélgettünk,mert elég zűrös tini volt,csak amióta anya lett azóta vagyunk jóba,de így is csak nagyobb családi eseményeken találkozunk. De szerintem ő is tudja,hogy a fia nem is akarna eljönni ilyen ovisok közé..

2011. júl. 30. 15:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Én meghívnám a fiút is.Ő majd eldönti elmegy e vagy sem.Szerintem így korrekt.
2011. júl. 30. 16:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 8 éves fiú is érezheti úgy magát, hogy "ki van hagyva valami jóból". 8 évesen szeretik még az ilyesmit. Két 10 éves lányom van, a velük tapasztaltak alapján mondom.

Kérdező, te már eldöntötted, hogy nem akarod meghívni, látom a válaszaidból... :)

2011. júl. 30. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!