Anyukák, ti ezen megsértődnétek vagy nem?
a kislányom 3éves lesz,és tartunk neki egy kis "bulit",de csak az ő korosztályában lévő gyerekeket hívjuk meg a rokonságból és ismerősi körünkből.
viszont van olyan rokonom akinek a fia 8 éves a lánya meg 3. Ti megsértődnétek ha csak a lányotok lenne hivatalos a szülinapra?
Az az igazság, hogy mi voltunk már olyan helyzetben, hogy a bátyámék közölték velünk, hogy "jöhettek a szülinapra, de a fiatok biztos nem fogja jól érezni magát, mert a mi fiunk (2 évvel idősebb az enyémnél) úgyis az ovistársaival lesz elfoglalva"... Mindez úgy, hogy a mi fiunk imádja az unokatestvérét, és ő minden szülinapjára meghívta eddig, a lánytesójával együtt.
Meg kell valljam, én eléggé pipa lettem. Természetesen ilyen "szíves invitálás" után nem mentünk el, és ezek után lesheti, hogy mi meghívjuk legközelebb... (Egyébként évről-évre ezt játsszák velünk, ők mindig jönnek a mi bulinkra - akkor is, ha meg sincsenek hívva - de az ovistársakra hívatkozva minket sosem hívnak meg... Tavaly csináltam egy túrótortát a kisfiúnak, és felköszöntöttük külön nálunk, csak hogy a fiam is részt vehessen a szülinapján, de még ekkor sem vették észre magukat.)
úgy látom mindenki a kisfiú miatt aggódik..!
Én miatta egyáltalán nem aggódom,mert ha anyuka úgy adja otthon elő a szülinapozást,hogy elviszem a húgit babazsúrra,te meg addig elmész apával ide meg oda,akkor ezen nem fog megsértődni,sőt inkább egy kicsit örülni is fog,hogy "megszabadul" a tesótól aki egésznap a nyomában van :-)
én pont úgy gondolkodok,mint a 15:00-ás válaszoló,nem hiszem hogy a kisfiú:körjátékot akarna játszani a 3-4évesekkel..!
egyébként,hogy válaszoljak az egyik kérdezőnek is arra,hogy mennyire sértődős az anyuka,hát nem igazán tudom,mert gyerekkorunkba nem sokat beszélgettünk,mert elég zűrös tini volt,csak amióta anya lett azóta vagyunk jóba,de így is csak nagyobb családi eseményeken találkozunk. De szerintem ő is tudja,hogy a fia nem is akarna eljönni ilyen ovisok közé..
Szerintem egy 8 éves fiú is érezheti úgy magát, hogy "ki van hagyva valami jóból". 8 évesen szeretik még az ilyesmit. Két 10 éves lányom van, a velük tapasztaltak alapján mondom.
Kérdező, te már eldöntötted, hogy nem akarod meghívni, látom a válaszaidból... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!