Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megsértődnétek a barátnőtökre,...

Megsértődnétek a barátnőtökre, ha ugyanolyan ruhát venne, mint amilyen neked is van?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 14:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UTÁLOM HA UTÁNOZNAK!!

kitépném a haját,aztán jól beleköpnék a pofájába.. és megtanulná a csicsk*a hogy ne utánozzon;)

2010. ápr. 27. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2010. ápr. 27. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha nekem jobban áll nem zavar :) De ha szól előtte, hogy szeretne ilyet és, hogy vehet-e akkor oké, de hogy a hátam mögött megveszi... :/
2010. ápr. 27. 14:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

volt már egyszer ilyen..most mit csináljak,ha neki is ez tetszik???Fekete selyem oldalzsebes gatya volt..

ha ezért megsértődnék,nem is lehetne barátnak nevezni..csak furán néztem,és kész..

2010. ápr. 27. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

Igen,megsértődnék.

Utálom,ha valakinek nincs saját ízlése.Ha neki is tetszik a ruhám, akkor sem elfogadható,van millió más fajta ruha,vegyen mást.

2010. ápr. 27. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Engedélyt kéne kérnie? Ezt komolyan gondolod?
2010. ápr. 27. 14:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
saját izlés? ughyanmár.Tisztelet a kivételnek mindenki tucat ruhákban jár
2010. ápr. 27. 14:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi bajom nincs vele, pedig már volt rá példa. Nagyon hasonló az ízlésünk és ugyanabba a boltokba szoktunk vásárolni. Már volt olyan hogy én olyat vettem amilyen neki volt, de volt olyan is hogy ő vett olyat ami nekem volt. Őt se zavarja engem sem.
2010. ápr. 27. 14:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kezelem ezt a dolgot, hogy nevetek egyet és csinálunk egy közös képet ugyanolyan nadrágban pl.. :D nemgáz.
2010. ápr. 27. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Namármost... Az éremnek két oldala van. Neked biztos rosszul esik, ha máson meglátnád a ruhád, tehát ugyanolyat, de nem feltétlen utánozni akar... oké, aláírom, vannak olyanok is, akik kinéznek maguknak valakit, és annak a stílusát próbálják lemásolni, de...

Velem is előfordult már, hogy nagyon megtetszett egy ruhadarab. De úgy, mint még semmi más. Sokat hezitáltam rajta mégis... És miért? Épp azért, hogy az illető(bár nem barátnőm, hanem csak osztálytársam volt) mit szólna. Végül arra jutottam, hogy nem érdekel a dolog. Egyrészt mert már csak 1-2 hétig voltunk osztálytársak és utána úgyse kell taliznunk, másrészt pedig ha nekem nagyon megtetszett az a ruha, pusztán azért mondjak le egy álmomról és vegyek egy másfajtát, mert a környeztemben valakinek olyan van(csak más színben)??? Tehát gondoljatok mindkét oldal helyzetébe. Ha nagyon megtetszik valami és jól is áll, akkor nyugodtan meg lehet venni, nem hiszem, hogy engedély kell... nyilván nem egyedi gyártmány és nem csak neki készítették, ha már a boltban árulják....

2010. ápr. 27. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!