Megsértődnétek a barátnőtökre, ha ugyanolyan ruhát venne, mint amilyen neked is van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 14:30
11/16 anonim válasza:
ha megbeszéltük, akkor nem... :)
de bárkinek kitépném a gerincét aki odajön, megkérdezi honnan van, mennyibe volt, másnap meg ugyanolyan ruhába jön be... -.-'
Turkáló forever! :)
12/16 anonim válasza:
Hát, igazából minden barátnőm másképpen öltözik, és a méreteink is elég mások. Elég kevés eséllyel tetszik meg egy ruha, ami fazonban is mindenkinek jól áll. Persze előfordult már, de mivel együtt vásárolunk, ezért aki először meglátta, az veszi meg...fehérneműnél mind1:P
13/16 anonim válasza:
szerintem igen ... attol fugg hany eves vagy ...
mert ha utanoz azt jelenti h nincs sajat stilusa... ha teszik atied akk vegyen o is olyan stilusut de ne ugyan olyat
14/16 anonim válasza:
ÉS mi van, ha nem is tudják, hogy a másiknka is olyan van ? A büdös életben nem szólnak egymáshoz ? Ugyam már... akkora baromság. Az osztályban is odajönnek hozzám, hogy nem lesz mjad baj, hogy ha ilyen és ilyen dolgot vesz, ami az enyém. Hát vegye, ha tetszik neki, engem ugyan nem zavar.
15/16 anonim válasza:
Mik vagytok ti, már bocsi, hisztis plázacicák?Miért sértődnék meg?Neki is tetszik, és akkor?
16/16 anonim válasza:
ha direkt vett olyat mint az enyém csakhogy idegeljen akkor igen, de ha csak azért mert neki is tetszik nem baj. de azért nekem álljon jobban ha már én vettem először. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!