41/53 anonim válasza:
kérdező xdd pá.
Lopez: olyan aranyosabb, akivel simán lehetett normálisan hülyülni, és nem ez a mostani úgymond 'seggnyalásos'. de mindegy. azért örültem hogy jóba voltál velem :D
42/53 anonim válasza:
A hormonok tudod:D..most sem érzem magam másnak,szerintem ugyan úgy viselkedem,de rossz ezt olvasni,hogy nem így van:S
Amúgy tudom,bunkóság,de valahogy most nem ugrik be,hogy ki is vagy valójában:$
43/53 anonim válasza:
nem is csodálom hogy nem ugrik be, ha annyit mondok hogy 9000, talán. (: ha nem akkor nem is baj :P
44/53 anonim válasza:
Fhuu,most megfogtál,ráadásul kíváncsivá is tettél,mivel így sem ugrik be:$..msnen fent vagy nekem?:D
46/53 anonim válasza:
Hát nem tudom:D..de akkor sem jövök rá,hogy ki is lehetsz:S
Tehát?:P:D
48/53 anonim válasza:
Lopez, elájultál mert láttál egy segget? az előző komijaid elég viccesek voltak. Szerintem egy igazi barátnőt kéne keresni nem így ismerkedni=D amúgy meg a lánynak igen szép, de szerintem ezt akarta elérni hogy dicsérjék.
pusz=D
49/53 anonim válasza:
Igen,visszaolvasva már én is röhögök saját magamon,de hát ez van:D..néha ilyen is vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!