Barátosnémnak elég kevés az önbizalma, ezért szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek is olyan csunya e, mint amilyennek ő tartja magát?
szánalmasvagy
hányszor mutatod még meg magad?
nem tudom kivel kevered, de ő csak ezen az oldalon van fenn, és a barátnőm
véleényt kértünk a pofikájáról, és őszintét, nem pedig hamisat (tehát nem irigykedőt, nem direkt bántót, nem elfogultat, hanem őszintét, akár tetszik a kép akár nem) ÉS NEM ÉN vagyok a képen!
Szép arca lenne, de pont előnytelenül sminkeli magát. Szerintem a szemöldöke túl vékony, és rosszul szedett, vagy növessze vissza, vagy tanulja meg kihúzni. A helyében a hajamon is változtatnék, vagy megnöveszteném, vagy sürgősen keresnék egy fodrászt, hogy adjon neki egy arcomhoz illő formát:)
Szimpatikus lenne, ha nem a rockerek.huról linkeltél volna, sajnos sztereotípiáim vannak az ott regisztrált emberekről. De még kislány, majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!