Barátosnémnak elég kevés az önbizalma, ezért szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek is olyan csunya e, mint amilyennek ő tartja magát?
Google en nincs egyikről sem kép
előbb regisztrálni kell az oldalakra hogy a google is kidobjon valamit, amugy kis Sharlock meló után nem nagyon fogom fel mit írsz. A vélemény al ényeg, és nem az hogy rossz e vagy jó csak hogy őszinte legyen, és semmi irigység, meg bántás, meg kiváncsi vagyok hogy reagál dolog....
ja és senki nem dicséri saját magát, aki öntelt az nem kérdezi másoktól meg h szép e, nem kell neki külső vélemény vagy visszaigazolás, főleg nem idegenektől
egyszerűen csak kiváncsi vagyok, ahoz pedig nem lennék bétor h magam elemeztessem, így se nagy az önbizalmam, de senkit nem akarok lejáratni, hisz aki regisztrálja magát internetre az eleve elérhető szintem indenki számára, tehát megtalálható, és mindenki magában úgyis elmondja a véleményét, tehát tök mindegy h valaki belinkeli e a fotóját vagy nem. Aki nem akarja az nem netezik. Amúgymeg nem hinném hogy ez befolyásolna akármit is, hisz mindenki kap hideget meleget is, van aki nem őszintét, szal nincs az az ember aki mindenkinek tetszene, és nincs az az ember aki senkinek ne tetszene. Meg nem arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek ki írta ki a kérdést, meg ki van a fotón, hanem hogy milyennek látjátok stb. Amúgy ha valaki azt irja valakiről h szerinte nem kancsal, az azért van mert tényleg úgy látja h nem kancsal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!