Barátosnémnak elég kevés az önbizalma, ezért szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek is olyan csunya e, mint amilyennek ő tartja magát?
nem rocker, csak szeret pár számot :)
de nem jár feketében
amúgy szinte sose sminkeli magát,
a szemöldökét meg nem szokta kihúzni
bár van aki azt mondja hogy ez is vastag és cérnavékonyra szedik, az tényleg nem szép
bár nem is vagyok benne biztos h ő sminkelte magát, bár lehet hogy tényleg előnyösebb lenne számára más smink, a haja most nem ilyen, hanem tépett, és frufruja van
csak az a kép kicsit előnytelenebb azért nem tettem fel
valamilyen szinten mindenki elfogult, és szubjektív véleményt ír, de annyira még sem lehetnek elfogultak a válaszok, amiket kapsz, ha belegondolsz, hiszen nem ismerjük a lányt, tehát nem értem az aggodalmad, amit leírtál az előbb...
a kérdésedre válaszolva: a legnagyobb baj a barátnőddel, hogy rossz a a frizurája, ezen és a színén is változtasson, bár nem tudom melyik a jelenlegi, de azon a képen, ahol áll és fehér felső van rajta, a haja valami borzalom. Aztán használjon sminket, mert sokat segíthet az arcán és az önbizalmán, nem vakolat mennyiségűre gondolok, de minimális alapozó, szemcerka, spirál. Továbbá a ruháin változtasson, előnyösebb darabobok .... stb. Szerintem ezek után sokat nőhet az önbizalma, mert jelenleg tényleg olyan kis átlagos, nem tűnne fel az utcán, ha elmenne mellettem. Remélem kielégítő a válaszom ;)
az a gond, hogy ő fél feltűnő lenni és önmagát adni :)
amúgy van egy kép ami nem előnyös talán, de most ilyen a haja, nincs rajt smink
amúgy zat ak épetm ondod ahol háttal áll, vagy azt ahol felemeli a kezét, vagy ami oldalról van fűzőben? mer az meg retusált kissé
ilyen most
a cserepes száját most ne vedd figyelembe :)
jaaa, azon a képen szoknya volt rajta, vagyis egész ruha nem felső :)
néha olyan mintha minden képen más nő lenne
amúgy 25 éves, de sokan 16 nak nézik :) bár ez nem baj
Szép tiszta bőre van kék szeme, valaki ezért már öl.
Mond meg neki hogy Nagyon szééép!!
És ez őszinte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!