Jaaaaaaaaaaaaj,te jó ég.
Sugárzik az értelem.
Sztem nem a feneke a lényeg hanem a nadrágot kellene nézni...Nem???:)
Mert az jó de a feneked nekem nem lényeg mert lány vagyok...:D
az meg már más kérdés, hogy gatyában jól mutat a feneke, na de nadrág nélkül????:P gatyában általában mindenkinek jobb a feneke!
eszembe jutott erről apum szokta mondani: "ezek a fiatalok magukra erőszakolják a szűkebbnél szűkebb és viselhetetlen nadrágokat, hogy minél vékonyabbnak tűnjenek, aztán meg mikor leveszik szétfolynak:D" ez nem tartozik a témához, csak akkorát röhögtem neki:D
őőő igen, "milyen a gatya?" címszó alatt fel rakta a fenekét, hogy dicsérjék minél többen.
Annyira átlátszó ne legyetek már buták!
ja és igen, ha a gatya lenne a fő téma, akkor mégis miért kérte el a kérdező a srác msn címét??? na, na? :D
na jól van nem írogatok, mert oda ég a csirkém!
főznél inkább te is, mint a fenekedet mutogatod ország-világnak. Szüleid biztos büszkék, meg a párod, ha van!
22L
Mennyi b.unkó van 1 helyen szánalmasak(N)
Nem b.aszni akartam és azért msneztünk hanem azért mert jó fej..pff(N)
még mi vagyunk szánalmasak????
ez vicces:P
fáj az igazság?
nem arra való ez az oldal hogy kérdezhessen? csak meg szerette volna tudni jó e a gatyója és szexi-e a popsija. :@
mé ba***atjátok?
Nekem nem fáj;)De akkor sincs baszhatnékom mint a legtöbb lánynak ezen az oldalon;)
Utolsó köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!