ma 12:57
Inkább a csirkéddel kéne foglalkoznod de sztem te is az vagy..
És akik a mellüket mutogatják melltartó nélkül meg stb??
Mind1 hidegen hagynak a ...
Kérdező te egy segg vagy? Vagy a többi testrészed nem volt méltó, hogy felkerüljön ide?:D
Bocs, ezt nem hagyhattam ki! :) Szerintem egy igazi nő nem pakol fel ide képeket, főleg nem a hátsó fertályáról.
25N
Relaxáljatok már-.-"...ha nem tetszik valami,el lehet innen tolni a kerékpárt!
Senki sem kötelezett arra,hogy válaszolj..
Lopez olyan troll lettél, pedig régen még kedveltelek is :(
amúgy jó, akkor ne menjél bas:zni és azért bántjuk mert megtehetjük. ha ő iderakja az arcunkba a se_ggét akkor had cses_ztessük már. de am miért véditek a tök idegen élőlényt?! a másik legjobb dolog ezen az oldalon a magamutogatós idétlenek után a se_ggnyalók :D
Troll?Én?..talán..bár rám is rám jöhet az 5perc,ha már itt tartunk szerintem;)
Sokat ebben a kategóriában nem trollkodhatok,mert már nem nagyon írok ebbe:)..inkább a "műfajomba"xD vagyok..tehát egyéb kérdés->humor;)
nyugi foglalkoztam a csirkével:) hát igen, még mindig jobb, ha csirke vagyok, mint te, és a seggnyalóid, mert ezek alapján tudod mi vagy?
Egy Segg Arc! :D ez a legjobb kifejezés, ha már a pofikádat nem mered kipakolni!
Ja, és ha hidegen hagyna nem reagálnál rá/rám!:D
Mért ne merném fepakolni a "pofikám"??
Nem vagyok annyira ronda;) Igaz szép sem de nem érdekel..
Na mind1 nem magyarázkodok én nektek HááhH(N)
igen Lopez troll. és nem, nem ilyen mikor rád jön az 5 perc :(
kérdező! had lássuk a '''szebbik''' feled! vagy jaa, hogy azt raktad ki...na hajrá ne csak ugass hogy szép vagy. mutass is fel vmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!