Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok rólam? (lent)

Fiúk, mit gondoltok rólam? (lent)

Figyelt kérdés

Külső:

1. Ázsiai vagyok (ebből következik a fekete haj, fekete szem, sötétebb bőr, stb)

2. 160 cm

3. 45 kg

4. vállig érő haj (most vágták le sajnos), de ettől függetlenül (többek ezt mondták) nagyon szép (csillog meg fényes meg mittudoménmi)

5. sajnos szemüveges

6. hosszú, vékony ujjak, átlagos kar

7. szinte semmi mell (úgy vegyétek, hogy 14 éves vagyok...)

8. átlagos lábak

Belső:

1. A reál tantárgyakat szeretem (meg jó is vagyok belőlük)

2. Szeretem a romantikát

3. alapvetően kedves vagyok, megértő és törődő

2010. dec. 4. 10:16
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Az ázsiai lányok szebbek? egyébként nem baj, ha lányok is írnak..... köszi, 12:27-es és 12:49-es (a kettő ugyanaz, nem?)

12:48-as: nem baj, engem nem zavar hogy nem szereted az ázsiai lányokat... oké, majd kerülöm...

2010. dec. 4. 13:02
 32/46 anonim válasza:
igen, sokan szeretik őket, úgyhogy örülj neki :) engem a mandula szemeim miatt néznek sokan annak.. mondjuk régen csúfoltak érte, de most jó mert a barátom odavan értük xD
2010. dec. 4. 13:49
 33/46 anonim ***** válasza:
szia! jaj , de kis aranyos vagy! én megeszlek, olyan cuki vagy! remélem nekem is majd egyszer a szerelmemtől ilyen kis tündérkém lesz, mint amilyen te vagy!
2010. dec. 4. 13:56
 34/46 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 4. 15:27
 35/46 anonim válasza:

Tényleg a cuki jelző a legjobb, kb 12nek nézel ki :) Ez később nagy előny lesz, mondjuk 20 felett :)

28L

2010. dec. 7. 11:21
 36/46 anonim ***** válasza:

sztem átlagos vagy, helyes az arcod, szép a bőröd meg a fogad ^^

bocs, h lány vagyok...

de mázli, h kisebbnek nézel ki... én is 14 vagyok, és többnek nézek ki :(

[link]

2010. dec. 8. 19:54
 37/46 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy, pár év múlva bomba csaj lesz belőled! :)
2010. dec. 8. 20:35
 38/46 anonim ***** válasza:

Elég kislány vagy de még szerintem ne azokon gondolkodj milyen vagy vagy kinek jössz be. Viszont el kell keserítselek hogy az ázsiaiaknak kicsi mellük van, még soha életemben nem láttam olyat akinek nagy lenne vagy legalábbis átlagnál valamivel nagyobb, max olyat akinek plasztikáztatva van. Plusz nagyon deszkák, fél kézzel fel tudnám emelni őket..szóval ha kicsit többet eszel az se lesz gond!

17/L

2010. dec. 8. 20:52
 39/46 anonim ***** válasza:

A Te képeidet sajnos nem tudom megnézni.,az első kivételével,ott pedig nagyon picinek tűnsz. :) Majd egyszer biztos szép leszel,és az hogy valaki szemüveges az olyan mindegy.

Az aki pedig magáról felrakott és többnek nézik,bocsi,de nevetséges. :) Tenyérre rajzolni és így üzenni igazán nagy lányos dolog.. :D És nem is néz ki többnek,mint 14.

18L

2010. dec. 8. 21:46
 40/46 anonim ***** válasza:

valahogy nem jönnek be az ázsiaiak, nem vagyok rasszista, csak tudod valakinek a duci emberek nem jönnek be van akinek a soványak stb...

de te nagyon szép vagy, vagyis most még csak aranyos, de szerintem szép leszel:)

2010. dec. 8. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!