Fiúk, mit gondoltok rólam? (lent)
Külső:
1. Ázsiai vagyok (ebből következik a fekete haj, fekete szem, sötétebb bőr, stb)
2. 160 cm
3. 45 kg
4. vállig érő haj (most vágták le sajnos), de ettől függetlenül (többek ezt mondták) nagyon szép (csillog meg fényes meg mittudoménmi)
5. sajnos szemüveges
6. hosszú, vékony ujjak, átlagos kar
7. szinte semmi mell (úgy vegyétek, hogy 14 éves vagyok...)
8. átlagos lábak
Belső:
1. A reál tantárgyakat szeretem (meg jó is vagyok belőlük)
2. Szeretem a romantikát
3. alapvetően kedves vagyok, megértő és törődő
Funktasztikus, miért, többnek nézek ki??? és milyen az a titkárnős szemüveg??? (egyébként sokan mondják, hogy nekem 2 stílus áll jól: cukis és titkárnős)
utolsó: köszönöm...
én lány vagyok, remélem nem baj h énis irok :D
szerintem nagyon aranyos vagy és nagyon szép leszel szerintem is pár év múlva :)
és irigyellek, nagyon mert szebbnek tartom az ázsiai(vietnámi) lányokat. én sajnos nem lettem az : D
12/L
Én sem vagyok túlzottan oda az ázsiaiakért, nem vagyok fajgyűlölő. Ezért teljesen objektív leszek:
Szerintem teljesen átlagos, nem szép, nem is csúnya. Ha nem mondod, hogy 14 vagy, simán 11-12-nek néztelek volna.
Szerintem ezeket a túlzottan rózsaszín ruhákat kerüld, mert még kislányosabbá teszenk.
én lány vagyok, remélem nem baj h énis irok :D
szerintem nagyon aranyos vagy és nagyon szép leszel szerintem is pár év múlva :)
és irigyellek, nagyon mert szebbnek tartom az ázsiai(vietnámi) lányokat. én sajnos nem lettem az : D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!