Lányok, ehhez mit szóltok?
Akkora divat lett manapság a gyúrás kb. 16-17-18 évesek körében. Mindenki 3 kiló fehérjeport cipel a hóna alatt, meg keresi az edzésterveket, amitől a lehető leggyorsabban küld fel magára izmot.
Mit gondoltok a gyúrásról, mint tevékenység, és erről az egész "izmozósdiról"? Az ilyen korban lévő fiúk 40%-a azzal van elfoglalva, hogy hány számmal szűkebb pólót vegyen fel, hogy jobban látszódjanak az izmok. A tükör előtt fényképezés meg már alap.
Nem hiszem, hogy sokan fognak kötekedni, de azért mégis leírom: nem, nem vagy 40 kilós, még csak otthonülős "no life" emberke, aktívan sportolok, viszont nem járok kondiba, és így kerül fel rám az az izom, amit más csak tápkieg, meg havi 8 ezer forintért varázsol fel magára.
Nincs ezzel bajom abszolút, egyedül csak az zavar, hogy egyre nagyobb divat, valamint emellé nem társul semmi más testmozgás, oszt' meglepődnek, ha 1 hónap kihagyás után eltűnik a munkájuk gyümölcse.
Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi, elvégre nektek akarnak ezzel imponálni. Vagy a tükörnek.
ez így van,nagyon sok különbség lenne!
A kaja az alapja szinte az egésznek, na meg az edzés, de mit sem ér az edzés, ha utána megy az illető a Mekibe, vagy a franc tudja hova szemét kaját enni!
Amúgy épp fehérjét iszok:D:D:D
de azt nem mondtam, hogy én pl azért is iszom, mert sajnos a kajával nem tudom megoldani a napi fehérje szükségletemet!
Na csak hozzá szóltam, pedig azt mondtam nem fogok:)
22L
Próbálom tisztelni mindkét fél képviselőit, meg az ő szemszögükből nézni a dolgot, bár nyilvánvaló, hogy én az "antikondis" csoportba tartozom. :)
A harmadik kategória pedig az eredeti kérdésemben leírtakkal egyezik. :)
Legyen inkább sportosan szálkás, ne ilyen felfújt.
Időben hasonló, ugyanannyit szánhat az egészségesebb, kiegészítők nélküli izmosodásra is, arról nem is beszélve, hogy a túlgyúrt palik rondák.
Nekem nem tudnak imponálni, főleg ha már akkorára gyúrták mondjuk a karjukat, hogy nem tudják megérinteni a vállukat, mert akkor már engem sem tudnak rendesen átölelni, és az egész alakjuk, mozgásuk nevetségesen groteszkké válik.
Egyébként azoknál, akik túlgyúrják magukat, elindul a butulás folyamata, mert az a tápanyagmennyiség és oxigén, ami az agyat kellene táplálja, az izmokra pazarlódik, és a gyúrások nem járnak ehhez elégséges erőnléti-állóképességi edzésekkel.
Szerintem maradj a rendes sportoknál, megerősítenek és nem csak kirakatba való erőd lesz, hanem tényleg használható :)
végigolvastam a hozzászólásokat :)
A természetes izomról egyetlen dolog jutott eszembe:
Mikor megismertem a pasim, és megvolt az első félős ölelés, hirtelen megéreztem, mennyire tömör.
Nem izmozott, nem kondizott, de természeténél fogva erős, mind a mai napig, s ha néha-néha megjelenik egy kis pocakja, ő akkor is olyan tömör, kemény.. különös de nagyon izgató érzés hozzá érni.
Egyébként irodai munkája van, s csak néha szezonszerűen túrázik, vagy fut, ez a tömörség viszont mind a mai napig megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!