Lanyok mit szoltok 190 cm magassagu pasihoz?
Sajnos hozzám túl magas. Én 162 cm vagyok szóval én hozzá túl kicsi vagyok.Meg gondolom neki sem esne jól, ha mindig lekellene hajolni egy ölelés miatt, vagy egy csókért.
Vannak azért hátrányai, bár sok olyan szerelmest látok ahol a nő van vagy 160 centi a pasi meg 180-190. CSak a megfelelő partnert kell hozzá megtalálni. Sok alacsony lánynak meg amúgy is a magas pasik tetszenek, nem hiszem, hogy hátrányban kellene érezned magad emiatt.
Imádom a magas srácokat*.*
Imádom mikor tényleg meg kell küzdenünk egy-egy csókért, mikor le kell hajolnia hozzám, ha akar valamit, és akkor tudom hogy csak rám figyel.Imádom a magas srácokat*.*
Pedig én is csak 169 cm vagyok*.*
eddig minden barátom 185 fölött volt*.*
én csak nagyon szimpatikus, és nagyon jó fej magas pasikat ismerek. :D
szóval bejönnek, és én is szeretem, ha valaki ennyire magas :) kiemelkedik a tömegből, sosem nehéz megtalálni, és ő is sok mindent jobban meg tud lesni fentről : D
16/l 165cm :)
Én 160 centi vagyok a párom meg 190 centi. Én szeretem a magas pasikat ő meg az alacsony lányokat, úgyhogy egymásra találtunk. :)
Amúgy ez még nem magasság egyik barátnőm 2 méter magas nő létére..
Bár, én nem csaj vagyok, de van egy haverom aki 210 centi, és akkora mint Bud Spencer, a combja kb olyan vastag mint az én hátam..
Mit ne mondjak van tekintélye amikor lemegy a metróba.
Valahogy vele sosem kezdenek az ellenőrök.
Különösebben semmit. Nekem mindegy a magassága, ha a személyisége és a külseje (leginkább arc) tetszik.
160 vagyok (nem hordok magassarkút), így ha magam határozhatnám meg a magasságát akkor 170-175 körül mondanám. De tőlem lehet 160 vagy akár 190 is, ha tetszik. Kicsit zavar néha az ekkora magasságkülönbség, de nehéz e téren döntésre jutni mert kinézetre meg sokszor jobban néznek ki a magas pasik. Jobban állnak rajtuk a ruhák, mutatósabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!