Nem fertőtlenítették le a szolit előttem, mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Álló szoliba mentem, nem is tűnt fel, csak mikor már le voltam vetkőzve meztelenre, ezért már nem szóltam ki.. Még jó hogy volt bent papírtörlő, azt raktam le az aljába.
Bent volt egy csajszi, ahogy kijött, rögtön szólt nekem a szoli csaj, hogy mehetek be, nem fertőtlenített. Akkor gondolom a fekvőben sem szoktak.. Mit szóltok ehhez?
2011. okt. 1. 16:48
1/4 anonim válasza:
Nálunk vidéken ez úgy működik, h aki bent volt, az fújkodja be a szolit, miután végzett, meg általában mielőtt bemegy valaki, az is letörli. Mikor Pesten voltam, előttem sem takarítottak, viszont volt bent cucc, amivel megoldhattam magamnak.. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Annyi eszem nekem is van, hogy kitakarítom, ha látok hozzá folyadékot.. de itt nem volt
2011. okt. 1. 17:47
3/4 anonim válasza:
Relax, az UV-fény nagyon jól fertőtlenít: kórtermekben, rendelőkben, sejtlaborokban és bonctermekben is használnak UV-lámpákat ezen célból.
Maximum akkor kaphatsz el valamit, ha a közvetlenül előtted levő 1-2 ember volt nagyon "retkes".
4/4 anonim válasza:
Amúgy állószoliban mit érdemes lefújni? Mert ok, hogy a fekvőben rajta vagy az üvegen, de én pl állóba járok és a zár foggantyún kívül nem érek semmihez, alul meg szőnyeg van, sóval nem dőlök neki vagy ilyenek. Persze leszoktam törölni magam után, de nem nagyon látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!