Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoltok a parotoknak, ha...

Szoltok a parotoknak, ha valami nagyon nem all jol neki?

Figyelt kérdés

Vasarolni elkiseritek, tesztek javaslatokat?

Most en eleg hulye helyzetben vagyok, mert a baratom hizott nehany kilot az elmult egy evben, amit azzal probal rejtegetni, hogy bo ruhakat hord. Egy-ket szammal nagyobb polo, boszabasu nadrag, rosszabb esetben a ketto egyutt, amitol meg tomzsinek nez ki. Pedig nem lenne az meg most sem.

Jo tartasu, izmos, nem vekony, nem is vastag. Nagyon formas, kemeny feneke van, deltas valla/hata, de most pocakra hizott, ezt rejtegeti a bo polokkal, buggyos nadraggal, de igy viszont ebbol a jo, izmos alakjabol sem latszik semmi es vastagabbnak tunik, mint amilyen valojaban.

Engem kezd zavarni a dolog, mar aprankent szoltam neki, de megbantani sem akarom.

Arra is gondoltam mar, hogy a lengebb cuccokkal csak azt eri el, hogy elfelejtkezik errol a felszalad 10 kilorol es bele fog hizni azokba is, a tiz kilobol igy husz lesz, utana meg szenvedni fog.

En rendszeresen sportolok, probaltam mar ravenni erre is, de mindig valami miatt elmarad, max 1-2 alkalommal kiser el. Normalisan is fozok, de a munkaja miatt ossze-vissza eszik, nem tudom en etetni, sokat ul autoban, emiatt a hizik.

Ne ertsetek felre, ettol en ugyanugy szeretem, mar jo regen egyutt vagyunk, de teny, hogy o is szolt nekem, ha valami nem volt rajtam olyan elonyos, mint a tobbi ruham, vagy ha valami valtozott rajtam, akkor 1-2 vicces megjegyzest tett es en egybol vettem a lapot, magamba neztem, tettem az ugy erdekeben, nem sertodtem meg.

De most megis attol felek, hogy ot megbantom.

Ti mit tennetek?

2011. aug. 28. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
ugyanígy elmondanám neki mint ahogy leírtad:D ha normális akkor meg fogja érteni és nem sértődik meg rajta:D
2011. aug. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!