Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha az éjszaka közepén megéheztek, és szóltok a párotoknak, ő mit tesz? (A bolt 30 méterre van; nincs otthon semmi kaja; fiú lakásán)
Az enyém dühöngeni kezdett, hogy miért ébresztem fel ilyen aprósággal inkább feküdjek vissza aludni :( Húsz percen át ordítozott, aztán visszafeküdt. Végül eljutottam a boltig. Hát... elég megalázó volt, gondoltam, ennyit megtehetne értem :/
A te barátod mit tenne ilyen helyzetben? Ha fiú vagy, mit tennél?
Csak érdekel, másnál is így működnek-e a dolgok... :( (2 éve vagyunk együtt, 19L/26F)
Hát nem menne a boltba az biztos, de meg is értem, én sem mennék, hideg van, inkább megvárnám a reggelt.
23L
Hát, nem ezért vagy azért, de nekem nem kéne olyan pasi, aki az éjszaka közepén szó nélkül felkelne, felöltözne és lemenne a boltba, hogy kaját hozzon nekem... Mekkora papucs már az ilyen? O.o
Inkább még nap közben elmegyünk együtt bevásárolni, és főzök valami finomat amiből együtt tudunk vacsizni, hogy ne legyek éhes éjjel.
L/20
Az én párom még úgy is elmenne hajnalban a boltba, ha 40 fokos láza lenne, odakint tomboló vihar dúlna, s félúton őrjöngő, vad farkasfalka keresztezné útját, majd a boltból visszafelé vérszomjas rablók támadnák meg...
Az más kérdés, hogy nekem meg nem lenne szívem ilyen miatt felkelteni :)
28/L
Csak előtte nap nem ettem sokat, és úgy leesett a vércukorszintem, hogy szédültem, és foltokban nem láttam... Nem, még kristálycukor sem volt nála. Szerintetek ilyen esetben nem alap, hogy a srác hoz kaját, ha már nála nem volt? :( Hát... azért látszik, hogy értetek se tennének meg sokmindent xD Gratula az ilyen pasiknak, akik 30 métert nem képesek megtenni a barátnőjükért xD
A többi válaszolónak meg üzenem, hogy örülhetnek, hogy normális pasijuk van...
(u.i.mindenkit felpontozok, hiszen csak véleményekre voltam kíváncsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!