Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ehhez mit szóltok?

Lányok, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Akkora divat lett manapság a gyúrás kb. 16-17-18 évesek körében. Mindenki 3 kiló fehérjeport cipel a hóna alatt, meg keresi az edzésterveket, amitől a lehető leggyorsabban küld fel magára izmot.

Mit gondoltok a gyúrásról, mint tevékenység, és erről az egész "izmozósdiról"? Az ilyen korban lévő fiúk 40%-a azzal van elfoglalva, hogy hány számmal szűkebb pólót vegyen fel, hogy jobban látszódjanak az izmok. A tükör előtt fényképezés meg már alap.

Nem hiszem, hogy sokan fognak kötekedni, de azért mégis leírom: nem, nem vagy 40 kilós, még csak otthonülős "no life" emberke, aktívan sportolok, viszont nem járok kondiba, és így kerül fel rám az az izom, amit más csak tápkieg, meg havi 8 ezer forintért varázsol fel magára.

Nincs ezzel bajom abszolút, egyedül csak az zavar, hogy egyre nagyobb divat, valamint emellé nem társul semmi más testmozgás, oszt' meglepődnek, ha 1 hónap kihagyás után eltűnik a munkájuk gyümölcse.

Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi, elvégre nektek akarnak ezzel imponálni. Vagy a tükörnek.

2010. nov. 26. 18:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

persze, ezek nem is neked szóltak, amiket írtam. hanem a válaszolóknak, akik keverik a szezont a fazonnal, és közben nagyon okosnak hiszik magukat.

De annak örülök, hogy te legalább tudod mi micsoda, és ezt a többieknek is meg kellene érteni.:) pedig ha megnéznék a videót számukra is világossá válna.

de hogy válaszoljak is neked és ne csak durrogjak:P

az a véleményem, hogy ezek a 15-16 éves srácok akik "gyúrok" címszó alatt arcoskodnak, igazából a többsége nem is csinálja rendesen, hanem csak vagánykodik vele, valahogy ez az érzésem! Lehet, hogy eljárnak kondiba, csak éppen ugyanúgy eszik a szemét kaját, és így kb a kettő szépen kiüti egymást!

Írtad a kérdésedben, hogy nem társul mellé semmi testmozgás, és 1hónap alatt eltűnik a munkájuk gyümölcse:

a testépítők nem csak súlyokat emelgetnek, hanem kemény cardio edzéseket is folytatnak ám:) úsznak, futnak és még sorolhatnám

majd most biztos kapok megint a fejemre, de nem érdekel, ameddig nem tudnak a testépítésről semmit, addig csak nevetek rajtuk. De legalább veled lehet normálisan kommunikálni kedves kérdező!

2010. nov. 28. 21:56
 32/46 anonim válasza:

Teljesen mind1 mit írnak az emberek, te és a gyúrós barátod biztosan 100 helyről kaptatok kritikát, azért vannak ilyen kész, előre megszerkesztett válaszok. Az viszont tény, hogy a női nem képviselőinek túlnyomó részének az atletikus, szálkásan izmos testalkat tetszetősebb, mint a kigyúrt, testépítő alkat.

A másik: a fehérjepor, ha a természetben rögtön megtalálható lenne, nevezhetnéd természetesnek. Ha majd ott fog futkorászni a csirkék mellett, vagy úszkálni a vízben a hal mellett, akkor nevezheted annak. Amíg emberek és gépek munkájával kapsz olyan állagú valamit, addig az mesterséges.

2010. nov. 28. 22:19
 33/46 anonim ***** válasza:

hát ha a tejsavófehérje szerinted mű akkor egészségedre.

Egyéb ránt pedig a hüvelyesek is (pl baba) jó fehérjeforrások mégsem szaladgálnak....

2010. nov. 28. 22:25
 34/46 anonim ***** válasza:

baba... :D:D:D na most jót röhögtem magamon.

Szóval bab :D

2010. nov. 28. 22:26
 35/46 anonim ***** válasza:

ami még be ugrott, a mesterségessel kapcsolatban..

Kémia 1. osztály 1. anyag: A laboratóriumban mesterségesen előállított anyag aminek ugyanaz a szerkezete semmiben nem különbözik a természetes rokonával.

2010. nov. 28. 22:50
 36/46 anonim ***** válasza:
ennyi erővel semmit se egyél mert nem találod meg a természetben. ha ezt a gondolatmenetet követed akkor a kenyér, pékárú, tészták is ide tartoznak. de gondolom a szójafehérje sem egészséges mert az is "por" meg "diszperzites vödörben" van.
2010. nov. 28. 22:53
 37/46 anonim ***** válasza:
a barátom abba a tipusba tartozik, aki rendesen táplálkozik, és rendesen eddz. szóval nem az a fajta aki divatból csinálja, meg pózolgat a tükőr előtt :D sajna rengeteg ilyen van, meg az a sok izompóló a semmire...:D viszont ezzel a sok vacakkal tönkreteszik a testüket, meg nem hiszem hogy olyan sok lánynak bejönne az ilyesmi :D nekem legalább is nem, én csak kiröhögöm ezeket a feszítek-mindenre-pedig-semmim-sincsen srácokat 17/L
2010. nov. 28. 22:59
 38/46 anonim ***** válasza:

mondjuk az én is alátámasztom, hogy aki a tükör előtt pózol, és fényképezi magát, az röhejes:D

nem erről kellene, hogy szóljon a testépítés

de az álláspontom mellett a végsőkig kitartok, hogy nem károsak a fehérjeporok. csak kicsit utána kellene nézni, és rögtön nem röhögtetnék ki magukat egyesek egy fél világgal:)

de én itt befejeztem a témát!

22L

2010. nov. 29. 08:04
 39/46 anonim ***** válasza:

Tényleg nagy divat lett a gyúrás...

Sajnos már odáig fajult a dolog, hogy minden fiatalnak 40-es bicepsze muszáj lenni, különben ő a cinege meg megszólják stb.

Szerintem tök szánalmas, amikor látom az ilyen 160 centis tömzsi izomagyat, sokkal jobban néz ki egy magas jókiállú de inkább vékony férfi mint az ilyen hú de kemény vagyok típusúak...

Le kéne állni vele, hogy 14 évesek tömegnöveljenek, azoknak még nem való ez a sport. remélem hamar kimegy a divatból a nagy izmosság. de hála égnek már lecsengőben van és több a vékony természetes férfi alkat!

2010. nov. 29. 12:54
 40/46 A kérdező kommentje:

Kitartás a 14 éves srácnak, ne is legyen belőled tükörb*zi a későbbiekben se! :)

Aki azt állítja, abszolút nem tetszik neki a "felfújt", 40-es bicepsz és a többi, mit gondol a természetes izmokról? Egyáltalán mit értetek természetes izom alatt? Mert ma ugyebár akire azt mondják, izmos, az fix, hogy kondis (az is természetes izom), de mondjuk társul mellé ilyen-olyan táplálék kiegészítő, diéta, stb.

Én azokra gondolok most, akik kevésbé figyelnek oda az étkezésre (ne jusson azért eszetekbe McDöglesz kaja!), nincs konkrét edzéstervük, de sportolnak rendszeresen, és ez meg is látszik rajtuk. Szóval mit gondoltok, ha egymás mellé állna egy kondis és egy ehhez hasonló ember? Nyilván azért nagy eltérés lenne a kettő között.

Vélemény?

2010. nov. 29. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!