Lányok, ehhez mit szóltok?
Akkora divat lett manapság a gyúrás kb. 16-17-18 évesek körében. Mindenki 3 kiló fehérjeport cipel a hóna alatt, meg keresi az edzésterveket, amitől a lehető leggyorsabban küld fel magára izmot.
Mit gondoltok a gyúrásról, mint tevékenység, és erről az egész "izmozósdiról"? Az ilyen korban lévő fiúk 40%-a azzal van elfoglalva, hogy hány számmal szűkebb pólót vegyen fel, hogy jobban látszódjanak az izmok. A tükör előtt fényképezés meg már alap.
Nem hiszem, hogy sokan fognak kötekedni, de azért mégis leírom: nem, nem vagy 40 kilós, még csak otthonülős "no life" emberke, aktívan sportolok, viszont nem járok kondiba, és így kerül fel rám az az izom, amit más csak tápkieg, meg havi 8 ezer forintért varázsol fel magára.
Nincs ezzel bajom abszolút, egyedül csak az zavar, hogy egyre nagyobb divat, valamint emellé nem társul semmi más testmozgás, oszt' meglepődnek, ha 1 hónap kihagyás után eltűnik a munkájuk gyümölcse.
Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi, elvégre nektek akarnak ezzel imponálni. Vagy a tükörnek.
Én 14 vagyok, heti 1-2 alkalommal megyek konditerembe. utálok róla beszélni.Igazából csak azért kezdtem el járni hogy elmuljanak a "zsírcsöcseim" . Nem járok bulikba, tükörben pózolós képem sincs facebookon.
egy medvés srác
20:56 vagyok
Na ezt a videót tessék figyelmesen megnézni, előbb rá kellene jönnötök, hogy mi micsoda, mielőtt fikázzátok az olyan készítményeket, amik teljesen természetesek. Aztán írjátok az okosakat, ne pedig tudatlanul....;)
http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
22L
21:14 legyél olyan kedves és nézd meg a videót, amit előtted belinkeltem jó?? Hihetetlen, hogy ti mennyire hülyék vagytok, már bocsánat.
Ezzel csak kiröhögtetitek magatokat, mert a tudatlanságotokat sugározza, az ezekhez hasonló hozzászólás:
diszperzites vödör, fehérjepor egészségtelen, cuccok:D:D:D
Azt sem tudjátok mi a különbség a szteroidok és táplálék kiegészítők között, maradjatok már:D:D:D
Félreértés ne essen, nem a testépítéssel, vagy a testépítőkkel van problémám, mert mint mondtam, én is rendszeresen edzem, talán a technika tér csak el...
Sőt, nincs kifogásolnivalóm, ha valaki emellett még tápkieget, fehérjeport is szed, mert ezek nem összekeverendők a szteoridokkal.
Szimplán csak arra vonatkozik a kérdés, hogy mit gondoltok erről az egészről, hogy felkapott lett hirtelen a 15-18 évesek által, és egyértelmű, hogy nem az egészségesebb életmód érdekében teszik. Még mindig jobb, mint otthon ülni és a gépet verni, persze, de ez most marhára nem ide tartozik, ki mit csinál amúgy, vagy hogy foglalja el magát.
végigolvastam itt a válaszokat. azzal egyet értek, hogy aki az edzésen kívül semmi másról nem tud beszélni az eléggé sekélyes és lehangoló.....
de a diszperzites vödrözéstől meg a porozástól a falra megyek, meg azoktól is akik ezt állandóan hajtogatják.
és azt sem értem minek összehasonlítani egy testépítő edzést végző illetőt egy otthoni edzővel aki fekvőt-futást-felülést csinál vagy egy tornásszal?
21:48-as!
Elolvastam amit írtál és pár kérdésem van már csak..nem emlitettél semmiféle sulyzós edzést vagy hasonlót,sajnos nincs lehetöségem húzódzkodni (pedig az lenne a legjobb!!) esetleg a fekvötámasz mennyiben helyettesítené ezt? mennyit és hogy? hetente többször is futok,úszni is fogok járni!
az étkezésemről annyit,hogy talán a kelleténél több édességet fogyasztok (de nem járok gyorskajáldákba és viszonylag normálisnak mondhato az étkezésem főtt ételeknél főzelék, hús rizs általában ilyesmik, vagy leves, reggeli vacsorában nagyon tanácstalan vagyok..)
de az édességeket ki tudnám lőni az étkezésemböl meg a cukrot is, akár teljes mértékben!
suliban mit egyek? szendvicset eszem mindig, de nem tudom, akkor mivel "tölthetem" esetleg.
Főleg mellre / hasra hátra kéne, és azt a minimális zsirréteget leégetni de nem akarok szálkás lenni.. amúyg egyáltalán nem vagyok kövér. A lábaim rendben vannak,hiszen rendszeresen kerékpározom/futok, a karjaim nem vészesek, sokat súlyzoztam /súlyzozom!
Előre köszönöm a válaszokat, nagyon hálás vagyok :)
előző vagyok. annyival kiegészítek, hogy nekem havonta kb. 15 000be van a tápkieg és a bérlet (3000 a terembérlet :D) plusz még a sok kaja.... nem szeretek diszkóba járni, nem iszom, nem drogozom, cigiről is sikeresen leszoktam. én erre költök.
sajnos én még nem vettem észre, hogy a 15-18 éves korosztály odáig lenne az edzésért. bár nem járok felkapott trendi edzőterembe ahová ezek járhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!