Hogyan nézhetnék ki fiatalnak?
Rövid, világos hajam van, a bőröm átlagosféle. Mindegy, hogy suliban, vagy munkahelyen: első pillanatban fiatalnak gondolnak, utána meg 30 körülinek. A tanárok is így állnak hozzám, sokszor nekem adják át a vezetést egy csoporton belül, mert tapasztaltabbnak tűnök mint a többiek, meg érettebbnek. Évfolyamtársaim is korosabbnak hisznek. A munkahelyemen is kis semmilyen beosztásban vagyok (diákmeló), mégis, ha jön vki, aki segítséget kér tőlem, mert valami vezetőfélét keres, akkor rögtön bemutatkozik nekem, megszorongatja a kezem és elmondja a problémáját. Közben nem esik le neki, hogy én ott nem vagyok főnök.
Azt tudom, hogy elég komor a tekintetem. (Feles szemügét kellene hordanom, de az orvos mondta, h ő nem ajánlaná, mert azzal most még romlana a látásom), visszahúzódó, félénk vagyok, komoly arckifejezéssel.
Tudnátok adni valami tippet, hogy úgy közeledjenek hozzám a többiek, mintha fiatal lennék?
"Azt tudom, hogy elég komor a tekintetem. (Feles szemügét kellene hordanom, de az orvos mondta, h ő nem ajánlaná, mert azzal most még romlana a látásom), visszahúzódó, félénk vagyok, komoly arckifejezéssel. " Hasonlók a dolgok nálam, de 22 éves vagyok, és boltban ciginél, alkoholnál személyit kérnek xD Szóval szerintem is inkább az öltözködés/frizura/hajszín/smink miatt lehet megtévesztő a korod.
Amúgy nem írtad, hány éves vagy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!