Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézhetnék ki kicsit...

Hogy nézhetnék ki kicsit koromhoz hűebben?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, de mivel alacsony vagyok, kicsi a mellem, és az arcom is kicsit kislányos (de sajnos nem a bájos babás fajtából, hanem tényleg kislányos) 14-nek nézek ki.

Nem szeretem sminkelni magam épp csak alapozót használok, meg púdert, esetleg szempillazselét...ritka hogy igazi sminket kenek fel de abból se tudom melyik a felnőttesebb...a szürke színektől öregnek és fáradtnak látszom ezt tudom...igazából nem a szín a lényeg, hanem hogy milyenre lehetne sminkelni? füstös, színátmenetes? egyáltalán a smink dob ezen?

Fülbevalóm nincs, vagyis nincs lyuk a fülemben (pedíg nagyons zeretnék) azt már észrevettem hogy nőiesebbnek hatok, csinosabbnak és szinte ragyogok egy szép klipsszel...tegnap kaptam egy szép darabot, ezt szeretném bevetni...a kicsi mellemet nem szeretném igazán tömni, egy szivacsos melltartó elég, de nem tudom mit csináljak vele...mert ha túl tömöm akkor emg kínos ha eláll vagy ilyesmi...

A hasamon állandó jelleggel felesleg van, de csak ott még akkor is ott volt amikor 10 kilót fogytam...szóval emiatt kicsit egybevan az alakom, nincs meg az a szép homokóra...na jó szemből megvan részben, de oldalról ronda...nem tudom hogy fogyjam le....de ilyen alakkal milyen ruhákat hordjak?

2011. szept. 18. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:

semmiképp ne hordj csípőnadrágot, 2 okból: összenyom, még alacsonyabbnak tűnsz, másrészt a hasadat még jobban kiemeli.

normál derekú, egyenes szárú nadrágokat vegyél (semmiképp ne répát, vagy nagyon szteccseset), hozzá magassarkút, de csak akkorát, amiben még természetesen tudsz mozogni, szóval ne lédigagás platformcipőt :D

hosszú póló sem jó, mert az is összenyom és a vastag övek is, inkább vékonyakat válassz.

Szerintem csinosak a most divatos testhez álló ingek, ezeket szorosan tűrd be a nadrágba, nagyon csinos, nem is kislányos, de nagyon jó színes ingek hétköznapra sem "túl" csinosak.

Szerintem a jó fazonra nyírt rövid haj nagyon jó áll szinte minden nőnek, kicsit idősebbé is tesz és az alacsonyabbaknak én úgy vettem észre, hogy jobban is áll :D

pirosabb rúzst próbálj, az egy kicsit ""öregít", de én sem vagyok smink-párti :D

Szoknyát csak maximum térdig érőt vegyél, a hosszú nagyon előnytelen. Abból is csak derekasat.

Ja és egy jó szabású karcsúsított zakó ! :D

remélem tudtam segíteni, és bocs, h hosszú voltam :D

2011. szept. 18. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:

bazz...mondd el kérlek hogy tűnhetnék újra 14 nek?..mázlista..

21/L

2011. szept. 19. 01:35
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon kislányos( egyesek szerint bájos) az arcom,az erős smink nem áll jól..marad a púder és szempilla spirál..ennyiből áll a sminkem hétköznapokra is és bulikban is.

nemrég elkezdtem göndören hordani a hosszú hajam(eddig vasaltam ez engem öregített),most így még fiatalabbnak nézek ki ki,meg is kaptam már h így úgy nézek ki mint egy hajasbaba:/ nem tudom h ennek most örüljek-e vagy sem...

ami nekem segített azok az elegáns ruhák:)

blézerek,csinos egyszerű felsők,sötétebb nadrágok,magassarkút nem hordok mert így is elég vékony vagyok és abban nagyon pálcikának tűnnék.

ruhákból a pasztel és a sötétebb színeket részesítem előnyben, szívesen kombinálom a fekete,szürke ,fehér színeket lehet h ezek így egyszerre kicsit szürkének hatnak most így elsőre,de a végeredmény nagyon szuper:) hozzá elegánsabb ,különlegesebb ékszerek.

18/L

2011. szept. 19. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!