Meddig számít valaki fiatalnak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 22:30
1/10 anonim válasza:
nő 30 éves korig,férfi 40-45 éves korig
2/10 anonim válasza:
Akkor én már öreg vagyok.......? Brrrrrr
40/N
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nő is fiatalnak számít 40-42 éves koráig, és csak utána mondható rá az, hogy középkorú, úgy 55-58 éves koráig, ha nem tovább.
Azért durva lenne, ha egy 32 éves nőre azt mondanánk, hogy középkorú, nem?
2010. márc. 5. 22:41
4/10 anonim válasza:
20-25 év fölött felnőtt vagy már. Az biztos, hogy nem fiatal, de az nem jelent rosszat
5/10 anonim válasza:
mindenki annyi éves ahánynak érzi magát és addig fiatal amig annak érzi magát!
7/10 anonim válasza:
AMÍG ANNAK ÉRZI MAGÁT!!! Pasinál meg addig, amíg tetszeni tud egy fiatal nőnek. ;)
20/L
8/10 anonim válasza:
Addig amíg fiatalosan él és fiatalnak érzi magát! Ismerek 60-éves nőt akit kifejezetten fiatalnak mondanék, de ismerek olyan 30-évest akit már nem...
9/10 anonim válasza:
Szociológiai értelemben 35 éves korig számít egy ember "fiatalnak", sőt, amióta elhúzódik a felnőtté válás, azóta megjelent egy új életszakasz, amely szerint a 30-35 éves korig tartó úgynevezett "kidult"-korszak, átmenet a gyermeki és a felnőtt szerepek között. De persze mindenki addig fiatal, amíg annak is érzi magát. Másként számít fiatalnak pedig egy 10 éves, egy 20 éves és egy harmincas is.
10/10 anonim válasza:
28 éves koráig,kivéve az Enikő, ő mindig öreg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!