Szerinted hány éves koráig számít valaki fiatalnak?
sztem nagyjából 30...énis el akartam érni mindazt amit leírtál, ennyi idősen, de ma már látom, h kocsi, ÉS házam lesz lesz. v. ez/v. az ...a mai világban a humán beállítottságú emberek többsége sz*rul keres, és nincs sok munkahely. csak a villamos, gémészmérnök - ilyeneket várják tárt tarokkal... :(
20/L
17/F vagyok (mindjárt 18), szerintem is átlagosan kb. 28-30 éves korig.
Én nem szeretnék sohase megházasodni, és gyereket sem szeretnék.
Második: ez csak az én véleményem, hogy eddig számít fiatalnak valaki, szerintem. Utána már felnőtt férfi, aki teljesen kiszakadt a gyermek - és ifjúkori világból.
Csak úgy általánosságban érdekel, hogy az emberek többsége erről mit gondol, meddig fiatal valaki. Tény, a genetika is közrejátszik, de én itt most mindenki egyéni véleményét szeretném hallani, mint ahogy én is leírtam a kérdésbe. (:
Valamelyik válaszolónak: hát szomorúan hallom, hogy a humán beállítottságú emberek nem tudnak megélni a humán jellegű munkákból, mivel én is ilyen típusú ember vagyok. Fiú létemre egyáltalán nem érdekelnek a műszaki dolgok, egyszerűen hidegen hagynak. Nem tudom, hogy ez most rossz-e, mert a fiúk többsége a környezetemben azért szívesen beszélget kocsikról meg egyebekről, de ezek engem nem érdekelnek...
szerintem addig fiatal valaki, amíg őszintén adja önmagát
mert az időseknél már meg van az a társasági etikett, hogy most "illik nevetni" mert mindenki nevet alapon, vagy megkérdezni hogy van a másik, de csak azért mert együtt dolgozunk és muszáj valamit mondani, meg pl nem mondhatja el hogy otthon gondok vannak, mert szabályosan kárörvendenek rajta, mert már olyan közegben van, ahol nem őszinték az emberek, mert idősek azok is.
az ember addig fiatal, amíg saját magát is fiatalnak tartja :)
tehát lehet 40 éves, hogy ha szellemileg fiatal, mint egy 20 éves, és eltudsz vele hülyülni...amúgy változó, nézőpont kérdése...a 70 éves szerint még az 50 éves fiatal...de ha a "fiatal" alatt azt érted, hogy még otthon lakik és szülőktől függ, akkor addig vagy fiatal amíg nem vagy önellátó...
szerintem 30 éves korig, onnantól már felnőtt
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!