Nagyon izmos a vádlim és a combom. Hogyan tudnám kilazítani ezeket az izmokat?
Nem,nem írtam el,izmos...
És lehet,hogy egyesek szerint örülnöm kéne neki,de engem zavar:S
Légyszi segítsetek!!
mihez kepest izmos? probaltad a tobbi testreszed is erositeni?
amugy tényleg, inkabb a hozzáállásodon kéne "lazítani", jo dolog ám, meg szép is, hasznos is.
miért zavar?
második vagyok.. a férjem is magasabb, mint 180 centi, és hosszú lába van.. és izmos nagyon.. de ha hímnemű vagy, akkor hidd el, hogy nem csúnya. Sokkal vonzóbb, mint a "lányos", vagy a pipaszár. Nem csak úgy mondom, hidd el, ha hipp hopp teljesülne a kívánságod, visszasírnád hamar a mostanit. Mindenki azt akarja, ami nem lehet. Én pl világéletemben kisebb melleket szerettem volna. Akiknek kicsi van, meg nagyot :)
Tényleg ne zavarjon.
Ha lány vagy.. én kéziztem, jó izmos lábam volt nekem is (bár engem sose zavart, kimondottan tetszett), lesérültem, és jópár évig nem tudtam sportolni.. hát szépen lassan eltűnt a szép formája.. ha megfogom, és megszorítom még mindig érezni, hogy izmos, de nem látványos.
Mostanában (amíg terhes nem lettem), olyan tornát választottam a sport mellé, ami minden nap másra "gyúr" (első nap karok, masodik nap csípő has, harmadik nap láb, stb), így egyenletesen alakultam, meg mozogtam.
Esetleg te is válassz olyan kiegészítő mozgásformát, ami mást is megdolgoz, és akkor összehasonlítva nem lesz zavaró.
Meg mozogj sokat, nekem nagyon hiányzik :) :(
Nem vok benne biztos de ha jol gondolom csaj vagy.
Hát figy, nekem is szép izmos lábaim vannak, méegyszer mondom SZÉP:) Legyél velük elégedettek, tod hányan megnézik a lábam?
Meg am régen(13évesen) én is azt hittme h vastag,mert ha felülről nézed persze h az, és miota lett nagytükrünk, örömmel nézegetem, h mennyire szép, izmos, formás lábbal áldott meg a sors:)
Igen,lány vagyok:D
És köszi a jó tippeket:)
Igazán nincs mit:)
És örömmel nézegesd h milyen szép lábad van:)
Mert sztem nincs szebb mint az izmos láb.
:)
Egyébként, nem is tudom, olvastam valahol, valami agy tornász mondta hogy kikísérletezték hogy a vádli a legnehezebben alakítható testrész, és teljesen genetikailag adott, hogy mekkora, természetesen tudod alakítani, de akinek alapból vékony annak sosem lesz vastag, akinek meg alapból izmos a vádlija, meggebedhet mire lead belőle 1 cm-t.
Most nem tudom, hogy ebből mi igaz és mi nem, de azért valami lehet benne ;)
Szerintem meg örülj neki hogy izmos a lábad. Az enyém iszonyatosan vékony (a vádlim) a combom meg rendes méretű, ezért néha úgy érzem magam mintha a lában valami lefaragott végű répa lenne, vagy nemtudom mi :D Nem tudok jobb hasonlatot rá :D
Na üdv, és örülj magadnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!