Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki azzal jön, hogy a...

Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például a 170-173 cm-es NORMÁL magasságú lányokra. Ők már nem is hordhtatnak magassarkút, mert nem nőiesek? Mindenkinem a törpék jönnek be?
2010. nov. 18. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
80%
A szépség nem a magasságtól függ! Az egy dolog, hogy valaki magas, az meg egy másik, hogy szép arcú. Van amikor összejön a kettő. De valaki nem azért lesz szép, vagy szebb arcú, mint egy alacsonyabb nő, mert magasra nőtt. A magasság testi adottság kérdése, az arc szépsége nem annak arányában változik szebbé,vagy kevésbé széppé hogy ki milyen magasra nőtt. Egy magas nő is lehet ronda, és egy alacsony is szép, és persze fordítva is. De ezt egyáltalán nem a magasságuk fogja eldönteni.
2011. szept. 1. 19:08
 62/65 anonim válasza:
100%

Na de most komolyan!!!! nem tök mind1????

én 165 cm vagyok és nagyon jól érzem magam.... magassarkút felveszek még mindig csak 175 körül vagyok , és az jó mindenhez... Nem bánnám ha pár centivel magassabb lennék de szerintem ugysem ez fog segíteni férjhez menni :)

a nagyon alacsony lányoknak meh vigasz h elég sok a 170 körüli helyes pasi ;)

2011. dec. 30. 01:11
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Nincs annál rondább, ha egy nő a pasival egymagasságú, pláne ha még magasabb is. Egy 175 cm magas nő magas sarkúban, egymagasságú lehet mondjuk egy 185 cm-es pasival, hát nem szép látvány. Nem magasság alapján választunk párt, aki meg igen, annak sok szerencsét az életben és a párkapcsolatában. Egy 150-160-as nő magas sarkúban nagyon csinos, helyes lehet egy 185cm pasi mellett is.
2012. jan. 12. 11:34
 64/65 Shake it baby válasza:
100%
Ízlések és pofonok. A nők törékenyebbek, kevesebb az izomszövetük, de! érdekes módon mégis átlagosan szívósabbak a férfiaknál és tovább élnek 7-8 évvel. (még azoknál a hölgyeknél is így van, akik látszatra nagyobb darabnak tűnnek) Nekem mindegy a magasság, nem zavar ha a nő magasabb mint én, mert massziv csontozatú, robosztus testfelépítésű férfi vagyok, így egy 50-70 kilós nőre nagyon vigyáznom kéne, hogy ki ne lapítsam szex közben a 126 kilómmal. (hasam nincs!!) korábban nehéz atletizáltam. 4900 grammal születtem.
2012. máj. 2. 22:31
 65/65 anonim válasza:
Én 160 cm magas vagyok! Sokan piszkálnak hogy milyen alacsony de en nem banom!! Nekem vannak magas baratnoim akik nagyon szepek es nepszeruek a fiuk koreben! Nem kell azert leszolni a "torpeket" mert ilyenek vagyunk!
2015. febr. 7. 08:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!