Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?
Ma és tegnap mentem a buszon, és nézegettem a lányokat. Ma és tegnap is láttam két-két kányt, aki még a 150 cm se ütötte, vagy épphogy! Volt közöttük néhány 155-160 cm-es, és kb. arányban ugyanannyi magas (170-178 cm). De a legtöbb lány velem hasonló magasságú volt (160-168 cm).
Tehát a lányok többsége: 160-168 cm, és a női átlag 163-165 cm.
rossz a kérdés...
Az h egy lány SZErintem aranyos-e vagy nem, tökre nem függ attól h mien magas. ÉS mért ne hordhatnál magassarkút?
szerezz be egy 195 centi magas, 110 kilós pasit és te is picinek és törékenynek fogod érezni magad mellette a 170-173 centiddel. Komolyan :))
19/F
(az alacsony lányok is szépek, de nekem a hosszú lábak az abszolút *.* (bocs h őszinte vagyok, nincs bennem rosszindulat :$)) [ahány ember annyi ízlés... nem hallottad még? :) ]
Már 4 hónapja tették fel a kérdést, de azért válaszolnék.
Valami elképesztő, hogy milyen baromságokon képesek vitatkozni egyesek.:D
Az átlag szerintem 160 és 170 centi között van (ha "tágítani" akarom a határt, 155-175).
Egyébként köztudott tény, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, ergo mindenki (legalábbis az átlag) az ellenkezője akar lenni annak ami. Természetesen a magasságnak és az alacsonyságnak is megvannak a maga előnyei és hátrányai, de nem megoldás letörpézni/leminip*csázni vagy Godzillának/zsiráfgondozónak titulálni a másikat, mert a magasságotokon úgysem tudtok változtatni, és mindenkinek más az ideálja, tehát amiatt sem kell beparázni, hogy nem jöttök be senkinek.
(Én spec most vagyok kereken 160, de még fejlődésben vagyok és a teljes vérképelemzésem eredménye alapján magas leszek majd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!