Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki azzal jön, hogy a...

Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például a 170-173 cm-es NORMÁL magasságú lányokra. Ők már nem is hordhtatnak magassarkút, mert nem nőiesek? Mindenkinem a törpék jönnek be?
2010. nov. 18. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
69%

Nehogy már egy olyan tulajdonság, ami független az akaratunktól, és nem tudunk rajta változtatni döntse el, hogy milyen emberek vagyunk!

Na,ez az alacsony embrekre is igaz,de a kérdező egyből azzal kezdte h az ő magassága a normális,meghogy törpék vagyunk stb.Ezekután mit vártál?Létrás angyalkának fogjuk becézni egyből?Sztem(ez az én véleményem)nem szép ha egy nő magas van egy csomó ismerősöm(lány)aki magas és el akarja játszani a törékeny kis mittomént,de inkább gázos lesz a szitu mintsem aranyos.Na,godzilla,törpe tökmindegy!egy pasit nem fog érdekelni milyen magas vagy kedves kérdező,hanem sokkal inkább h milyen vagy belül ill. a külsőd sem hanyagolod el...

2010. nov. 18. 20:43
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azért, mert te nem kellesz senkinek, ne b*szogass másokat :D Én 165 centi vagyok, de valószínűleg a kisujjam elég lenne, hogy a 173 centis NORMÁL magasságoddal összetörjelek :D Amúgy jó lenne, ha tudnád miről beszélsz. A legtöbb barátnőm pont a te NORMÁL magasság előírásodnak felel meg, és mikor együtt vagyunk, alig látszik különbség. És te nem azért nem vagy aranyos, mert cula vagy, hanem mert egy undok féltékeny kis dög vagy, és másokat támadsz olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek :D
2010. nov. 18. 23:10
 33/65 anonim ***** válasza:
31%

Nekem az alacsony lányok nem jönnek be. EGyszer volt alacsony barátnőm de nem volt jó... ha mentünk vhova akk szinte láttam az emberek arcán h "na mivan? eltekerték a balanszot?"

HA már barátnő akk Legyen velem egymagas ÉS nőies stb is :) Magassarkút meg nyugottan vehet fel mer 193 cm lennék ^^

20/F

ps: télleg sok alacsony van, de azért még találni normálisakat is :P

ÉS ha egy lány aranyos az független attól h mien magas ;)

2010. nov. 18. 23:42
 34/65 anonim ***** válasza:
100%
Ez így roppant aranyos, hogy elvárod, hogy ne nézzenek le a magasságod miatt, de simán leminip.csázod az alacsonyabbakat... ilyen hozzáállással, basszus...
2010. nov. 18. 23:59
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én vagyok a 163 cm-s lány. Én örülnék ha magas lehetnék, mondjuk 170 cm. De erről senki sem tehet, mert magas vagy kisebbnek született.

Igazából téged zavar az alacsonyságod, és minket, normál magasságú 160-165 centis lányokat piszkálsz.

Tudom, hogy mi van a lelkedben. Nekem volt az egyetemen egy barátőm, ő kb. 176 cm magas volt, én csak 163cm. És mivel szinte az összes srác akkora volt, mint ő, engem baszogatott hogy én milyen kicsi vagyok. Hát csak röhögtem, mivel hiába nőnek a nők egyfolytában, még mindig a nagy átlag nő a 160-167 cm-es kategóriában van.

2010. nov. 19. 10:28
 36/65 anonim ***** válasza:
88%

Én is 163cm vagyok,és mindig mindenki azzal jön ,hogy milyen törékeny vagyok.Engem meg már szó szerint idegesit.Mellé vagyok kemény 43 kg,nagyjából minden betegség elkap,a csajok közül meg rengetegen be szólogattak nekem középsuliba,mert még egy átlagos lány is simán leütne,ezt meg is mondták.Gyerekek közt fogok dolgozni,de mindenki azzal macerált,hogy még egy gyerekkel se fogok elbirni stb.Sokszor érzem azt,hogy kevesebbnek gondolnak,hogy én ezt majd tuti nem birom majd,meg azt se.Yaa igen egy csomó ruha ami a korombelieknek nagyon jól áll,rajtam kb.úgy néz ki mint amikor egy kislány anyukája ruhájában mászkál.Csomószor úgy kezelnek,mintha nem lennék annyira életre való,mint más lányok.Nekem meg állandó bizonyitási vágyam vagy.Sztem ez se annyira jó.Egyb. meg nővérem is hasonló de ő majdnem 180cm magas,csak mellé ilyen 50egy-két kg.Törékeny,ilyen az alkata,örököltük,hizni nem birunk.Mellé szép,és a lelke is finom,"törékeny".A sulijában,gyerekkorába mindenki piszkálta,macerálta,mert 1.féltékenyek voltak rá,2 nem tudta magát megvédeni.

Mindennek van jó és rossz oldala.De az nem jó,ha a másikra haragszunk emiatt.

Nekem is van olyan barátnőm,akit godzilának csúfoltak,mert magas és sportos alkata van,meg a húgom is inkább ebbe a kategóriába tartozik.Viszont attól függetlenül gyönyörü,és képzeld mindkettő olyan pasit szedett össze,akik imádják őket,s egyfolytában kényeztetik.Én meg csak irigykedek rájuk,én negyed annyi kedvességet nem kapok a barátomtól,mint ők.

A magas lányokon sokkal jobban állnak a ruhák,sokkal inkább kitünnek a tömegből,én nagyon szerettem volna magas lenni,mint a tesóim,de mára elfogadtam magam.

Tudod,"nézz bele a tükörbe,nézd meg jól amit látsz,és most pedig bocsáss meg neki"-mert nem Te tehetsz róla milyennek születtél és nem is a világ.Inkább próbáld hangúlyozni azt ami szép benned.Mert 100% ,hogy van ilyen.

Egyb. szerintem egy nő attól lesz igazán nőies,hogy milyen a lelke.Én is nem egy olyan lányt ismertem,aki alacsony és törékeny volt kinézetre,de annyira nagyszájú,durva lelkületü és kegyetlen lányok voltak,hogy senki nem tartotta annak őket.Most óvónőképzőre járok,és ott rengeteg gyönyörü,magas lány van,akikből árad a nőiesség.Finom és kiforrott a stilusuk,látszik,hogy elégedettek önmagukkal,szelidek és értelmesek,kedvesek,csodálatosan bánnak a gyerekekkel,gondoskodóak és törödőek.Egy IGAZI nőies nő szerintem ilyen =)

2010. nov. 19. 12:24
 37/65 anonim válasza:
100%

Most komolyan, miért kell ebből a magasság-kérdésből ekkora ügyet csinálni? Szerintem egy alacsony és egy magas nő is lehet aranyos, törékeny. :)

Én 155 cm vagyok, és nem érzem magam túl kicsinek. A párkereséssel sosem volt gondom, de szerintem nem a méreteim miatt, hanem azért, mert sosem nyavalyogtam, elégedetlenkedtem amiatt, amin nem lehet változtatni. Aranyosnak tartanak, mert mindig mosolygok és kedves vagyok. Szerintem ennyi.

Van egy ismerősöm, aki 180 cm, és olyan aranyos, hogy az hihetetlen! Szőke göndör haja van, mosolygós kék szemei, és olyan igazi babaarca. Csupa báj és kedvesség, színesen, vidáman öltözködik, szereti a világot és a világ is őt. A pasik szépnek, aranyosnak tartják, és nem kifejezetten "jó nőnek".

Szóval a hangsúly az azon van, hogy ki milyen ember, milyen személyiség. Kedves kérdező, ahelyett, hogy elkeseredettségedben "minip*csázol" másokat, nézz magadba egy kicsit, és változz! Több tolerancia, kedvesség, mosoly és pozitív hozzállás! És alap, hogy aki téged nem bánt, azt te se sértegesd!

Szép napot! :)

2010. nov. 19. 16:00
 38/65 anonim válasza:
100%

na tudod mit én meg irigy vagyok a te magasságodra!!!!

én mindössze 150 cm-er vagyok és nem fogok már többet nőni max 4 centimétert...

tudod milyen zavaró,hogy alig éred el a polcot vagy a szekrény tetejét, úgy kell megkérnem valakit,hogy szedjen le nekem valamit ami magasan van... és érdekes,hogy rám még egy pasi se mondta,hogy aranyos vagyok!!!!

2010. nov. 19. 16:14
 39/65 EG0 ***** válasza:
45%

Nekem mindig a magas lányok jöttek be, 170-180 között. Mindnek az volt a problémája, hogy bezzeg a 160-asok jönnek be a pasiknak.

Komolyan, még a modell kinézetű lányoknak is komplexusa volt, hogy túl magasak.

Szerintem nem igaz, max. annyiból, hogy sok magyar pasi alacsony, és ők nem akarnak magas lányt (legtöbbször), amíg a magas pasiknak néha befigyel egy alacsony is.

A magas lányoknak jobban kell vigyázni az alakjukra, mert hamar "debellák" lesznek, amíg egy alacsonyka meg "duci" lesz.

Viszont egy alacsony lány sosem lehet olyan feltűnően szép, mint egy magas. Max. TV-ben, mert ott elcsalják a magasságot (Madonna, Kyle, stb.).

Szóval részemről maradnék a vékony, sportos, MAGAS lányoknál, de ebből az első kettő a hangsúlyos. :-)

2010. nov. 20. 21:46
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
,,egy alacsony lány sosem lehet olyan feltűnően szép, mint egy magas"-ez inkább csak a te véleményed. Az én párom 1.90 magas és mindig is az alacsony lányok tetszettek neki, mert formásabbak, nőiesebbek. Pl Eva Mendes, Salma Hayek, Scarlett Johansson gyönyörű homokóra alakja(egy magas lánynak nem lehet ilyen alakja, mert hosszabb a derekuk), sőt Marylin Monroe is alacsony volt és nem volt feltűnően szép???
2010. nov. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!