Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?
Volt egy barátnőm, gyönyörű, göndör vörös hajjal, nagy csillogó barna szemmel. Eleve az arca gyönyörű volt. És!!! 1.86 magas, de ne ilyen debellát, hanem arányos, formás alkatú lányt képzeljetek el. Mindenki odáig volt érte, feltűnést keltett bárhol. Szerintetek én, az 1.56-os szőke mennyire voltam mellette kisebbségi komplexusos???!!
Úgyhogy szerintem nem igaz, hogy mindenki a kicsikre bukna, sőt!
Én 150 cm vagyok. Tehettek róla? Nem, és erről szerintem senki nem tehet, hogy milyen magas. Egyébként egy alacsony lányt nem szabályszerű aranyosnak gondolni. Az egyik ismerősöm 160 körül lehet, de olyan bunkó képe van, és a nyelvezet, viselkedés módja is az első perctől kiábrándító. Hiába alacsony, nem aranyos... Egyébként még nem hallottál róla, hogy el kell fogadni az embereket olyannak, amilyenek? Ha az alacsonyakat lenézed, már a fele emberiséget utálod. A másik felére meg biztos tudnál sok-sok érvet felsorolni, amiért nem szimpatikus.
Remélem nem veszed sértésnek a válaszom, nem annak szántam. :)
Kérdező, te annyira bun*kó vagy!
Kezdjük el azt, hogy a 160-165 cm TELJESEN ÁTLAGOS normál NŐI MAGASSÁG! Sem kicsi, sem magas!
Én kereken 163 cm vagyok, de rám SENKI SEM MONDTA, hogy kicsi aranyos, sem hogy törpe!
Akik picik azok a 150-159 cm közötti lányok, ők a kicsik, törékenyek és aranyosak!
A 170-173 cm, amire te azt írtad, hogy normál, az a MAGAS női kategória.
Egy magas nő nagyon szép tud lenni, sőt, ha jó alakja van, szebb, mint egy normál, vagy alacsony változat!
Én nem szeretnék sem pici lenni (150-159)
Sem magas lenni 170 cm felett. Nekem ez így jó, bár a legtökéletesebb női magasság szerintem a 166-167 cm.
Azért azt mondani egy 165 centis lányra hogy törpe nagyon túlzás....
A legtöbb férfi ismerősöm 175-177 cm körül van, és nem a törpe kategória. Nos, gondolod, hogy az átlagférfihoz egy magas 173 centis nő illik?
Nyugodtan húzzál magas sarkút, ne legyen komplexusod, mert nincs miért.
Különben én is visszakérdezhetnék: Miért mondják azt a pici lányokra (160 cm és az alattiakra főleg) afiúk, hogy csak aranyos, a magasakra meg hogy szép???
Na ugye, ennyi erővel a picik is hátrányban vannak...
bár rám még nem mondták hogy pici vagyok és aranyos (pedig vékony vagyok), de ha mondanák, akkor megsértődhetnék, hogy miért csak aranyos vagyok, miért nem szép?
jujj istenem...
még alacsony p*csák.. -.-
hát b+ meg... szánlmas vagy..
most az jobb ha egy fiú a válladig ér ??
177..:D és büszke vagyok rá!:P
15/L
Hiába szidjátok a kérdezőt, mert ti sem vagytok jobbak. "zsiráfgondozó" és egyebek... ugyanúgy cikizitek, gúnyoljátok a magas lányokat.
Én 176 cm vagyok, és én azt tapasztalom, hogy igenis az alacsony lányok kellenek a fiúknak. Mert törékenyek, és meg lehet őket védeni, milyen kis aranyosak. Néha a magas lányoktól még félnek is a fiúk.. A másik meg mi az, hogy azért, mert 176 vagyok nem húzhatok magassarkút? Attól nekem is lehet nőies cipőm, és nem érdekel, hogy így jópár fiú alacsonyabb lesz. Mert a páromat úgy szeretném kiválasztani, hogy azért legyen tőlem magasabb (persze nem ez a legfontosabb)mert ha ki kell öltözni, oda illik a magassarkú. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!