Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki azzal jön, hogy a...

Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például a 170-173 cm-es NORMÁL magasságú lányokra. Ők már nem is hordhtatnak magassarkút, mert nem nőiesek? Mindenkinem a törpék jönnek be?
2010. nov. 18. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

na, látom még írtatok, de szerintem szinte mindenki elégedetlen a magasságával.

A 155 centis 174 cm szeretne lenni

A 175 centis meg 160 centi. Aztán meg ha mégis máshogy alakult volna, akkor meg az lenne a baj.

Szerintem nagyon szép egy jó kinézetű csinos magas lány!

Mindig irigykedek, amikor néztem a Betolakodókban és a Paulák és Paulinák sorozatban Gabriella Spanic szinésznőt, aki 174 cm magas és még rajta pár centi sarok. Gyönyörű az a nő, karcsú, szép arcú, nyúlánk, törékeny...stb, amit egy alacsony lány nem tud elérni, mert rövidek a végtagjai.

Ilyenkor annyira lennék olyan mint Gaby...

Gyönyörű+magas+törékeny!

Hátránya: túl magas, és sok férfi fölé magasodik....

Ha jól belegondoltok, a magasságnak és az alacsonyságnak is vannak előnyei és hátrányai. Egyik sem jobb, mint a másik.

2010. nov. 18. 17:39
 22/65 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ennyire hül*e vagy? Fodrászom, a 165 centijével állandóan azon siránkozik, hogy miért nem lehet pár centivel magasabb. Egyik volt osztálytársam 155 volt és minden volt csak nem aranyos és törékeny, igaz vékony volt, de olyan nagy szája volt és hülye természete, hogy senki sem mert hozzászólni. Senki nem tehet arról, hogy milyen magasnak született. Minip*csa? Törpe? Hát neked is van egy érdekes stílusod. Azért mert nem találsz pasit magadnak, még nem a másikban kellene keresni a hibát. Nézz inkád magadba. Szerintem menj el egy discóba, rúgj be és d*gasd meg magad. Meglásd rögtön más színben fogod látni a világot.
2010. nov. 18. 17:44
 23/65 anonim ***** válasza:
80%

Tudod mit, kérdező?

Cseréljünk:D

Én odaadom neked a 163 centimet, én kérem a te 170-173 centidet!

És akkor én magas leszek, nyúlánk és szép!

Te meg átlagos és "aranyos":)

Áll az alku?

2010. nov. 18. 17:52
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

Egy magas lány éppen annyira lehet szép és lehet jó alakja, mint egy alacsonynak.

Az sem igaz, hogy az alacsonyabbaknak nem lehet jó alakjuk, mert rövidek a végtagjaik.

Magasnak és alacsonynak egyaránt lehetnek formás végtagjaik, ha arányosak.

A "cukiság" pedig nem azon múlik, hogy valaki alacsony-e.

Egy magas lány is lehet aranyos, ez függ az arcától, természetétől, stb.

El kellene már végre jutni odáig, hogy nem a magassággal vagyunk elfoglalva!

2010. nov. 18. 18:14
 25/65 anonim ***** válasza:
97%
Magas lányok között több a fiúsan vékony, csontos, szögletes, ahogy figyeltem (pl anyám is ilyen alkat), és nem törékeny, de ettől még csinos. De máshogy. Kisebbek között több játékbabás van, valóban, de ettől még nem törvényszerű a dolog. Az se mindegy, hogy valaki a magasságához arányos-e, vagy sem. Ha hosszú végtagjaid vannak, nem leszel törékeny, cuki, de tacskólábakkal sem. Hát sorry, neked ezt dobta a gép, fogadd el, és ne azokat gyalázd, akik ebben szerencsésebbek voltak nálad. Ha a stílusodon csiszolnál, biztos szimpatikusabb lennél másoknak, és akkor nem kellene erre fognod, hogy miért kerülnek el, vagy valami. Az önértékeléseddel van baj, ezt tedd rendbe. Tipikusan az vagy, aki a saját szemében a gerendát se találja. -.-"
2010. nov. 18. 18:30
 26/65 anonim ***** válasza:
48%
165 cm vagyok és igen,aranyos legalábbis a barátom szerint aki 183 cm.Gondolom nincs pasid és megelégelted,h a cukik elviszik előled.Mellesleg,ha magassarkút veszek fel,igen magasabb vagyok.És nekünk,"alacsonyaknak"nincs kisebbségi komlexusunk,SŐT!És ne nevezz minket törpének,te GODZILLA!ja,legközelebb nem így fogalmaznék a helyedben h a 175 cm a NORMÁLIS,mert nincs olyan,hogy normális.BUTA!
2010. nov. 18. 18:50
 27/65 anonim ***** válasza:
11%
Bazz akinek a G.Spanic tetszik, az ássa el magát...a feje helyes lenne, de az a két vaskos izé, amit lábnak nevez és még mutogatja is...
2010. nov. 18. 18:57
 28/65 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem az alacsonyabbakat nehezebben veszik észre... Ráadásnak az alacsony emberek nagy része aránytalan.. Rövidebb karok/lábak/ujjak... Én 172 vagyok, és van, hogy lennék szívesen még magasabb :) Nem sokkal persze, max 175-8.
2010. nov. 18. 19:24
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem azért nem találsz magadnak pasit, mert magas vagy... inkább azért, mert bunkó vagy, nincs benned nőiesség és megkockáztatom azt is, h nem vagy csinos, se szép arcú nő.

Én 160 centi vagyok és igen aranyosnak, őzike szeműnek tartanak és 16-18nak néznek, pedig már 25 éves vagyok.

2010. nov. 18. 19:53
 30/65 anonim ***** válasza:
67%
Most komolyan... mindenki csak lebunkózza a kérdezőt, de a válaszolók java mit csinál? Godzilla? Ezt ki kérem magamnak... 175 vagyok.Ez már magasnak számít szerintetek. Azaz zsiráfgondozó, és a többi.. Nehogy már egy olyan tulajdonság, ami független az akaratunktól, és nem tudunk rajta változtatni döntse el, hogy milyen emberek vagyunk!
2010. nov. 18. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!