Mindenki azzal jön, hogy a 160-165 cm-es lányok milyen aranyosak;mert törékenyek, ezek szerint egy magasabb nő nem kelthet törékeny, aranyos hatást?
na, látom még írtatok, de szerintem szinte mindenki elégedetlen a magasságával.
A 155 centis 174 cm szeretne lenni
A 175 centis meg 160 centi. Aztán meg ha mégis máshogy alakult volna, akkor meg az lenne a baj.
Szerintem nagyon szép egy jó kinézetű csinos magas lány!
Mindig irigykedek, amikor néztem a Betolakodókban és a Paulák és Paulinák sorozatban Gabriella Spanic szinésznőt, aki 174 cm magas és még rajta pár centi sarok. Gyönyörű az a nő, karcsú, szép arcú, nyúlánk, törékeny...stb, amit egy alacsony lány nem tud elérni, mert rövidek a végtagjai.
Ilyenkor annyira lennék olyan mint Gaby...
Gyönyörű+magas+törékeny!
Hátránya: túl magas, és sok férfi fölé magasodik....
Ha jól belegondoltok, a magasságnak és az alacsonyságnak is vannak előnyei és hátrányai. Egyik sem jobb, mint a másik.
Tudod mit, kérdező?
Cseréljünk:D
Én odaadom neked a 163 centimet, én kérem a te 170-173 centidet!
És akkor én magas leszek, nyúlánk és szép!
Te meg átlagos és "aranyos":)
Áll az alku?
Egy magas lány éppen annyira lehet szép és lehet jó alakja, mint egy alacsonynak.
Az sem igaz, hogy az alacsonyabbaknak nem lehet jó alakjuk, mert rövidek a végtagjaik.
Magasnak és alacsonynak egyaránt lehetnek formás végtagjaik, ha arányosak.
A "cukiság" pedig nem azon múlik, hogy valaki alacsony-e.
Egy magas lány is lehet aranyos, ez függ az arcától, természetétől, stb.
El kellene már végre jutni odáig, hogy nem a magassággal vagyunk elfoglalva!
Kérdező, nem azért nem találsz magadnak pasit, mert magas vagy... inkább azért, mert bunkó vagy, nincs benned nőiesség és megkockáztatom azt is, h nem vagy csinos, se szép arcú nő.
Én 160 centi vagyok és igen aranyosnak, őzike szeműnek tartanak és 16-18nak néznek, pedig már 25 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!