véleményem szerint is dagadt vagy! ezen nincs mit szépíteni, sajnálom... és el sem tudom képzelni egyesek hogy néznek ki, akik azt írják jó alak, nem kövér, stb...
2010. nov. 18. 22:38
32/39 anonim válasza:
nem tudom...szerintem a dagadt emberek mashogy neznek ki....es en a 175 cm-remmel es az 58 kilommal nem vagyok kover es raadasul jol is nezek ki. de a kepen szereplo holgy szerintem nagyon csinos. termeszetesen mas egy illetot latni meztelenul vagy bikinivel..... mert ugyebar ugy latszodnak igazan a "dolgok"....de szerintem a kerdezonek semmi gond az alakjaval. es amugy szerintem te vagy rusnya utolso valaszolo!!
2010. nov. 18. 23:08
33/39 anonim válasza:
Feljebb már válaszoltam a kérdésre, csak a hozzászólók testi adottságait firtatók megnyugtatása végett: kifejezetten vékony lány vagyok és mégsem tartom kövérnek a képen szereplő hölgyet. A karja kicsit vastag, de egyátalán nem látom dagadtnak, sem túlsúlyosnak, teljesen normális alakkal rendelkezik.
2010. nov. 19. 08:59
34/39 anonim válasza:
22:34-es
Ha nem érdekelne nem írtál volna vissza semmit...
És igen érettebb, bölcsebb vagyok nálad. A nők különben is hamarabb érnek.
Én már tudom mi az a felelősség, mit jelent dolgozni, eltartani magamat és együtt élni valakivel. Nem hiszem, hogy te itt tartanál, de ezt ne vedd sértésnek!
2010. nov. 19. 13:51
35/39 anonim válasza:
Ezek szerint aki nem 25 éves annak a véleménye nem ér semmit szal elbújhatok akkor a 19 évemmel.
"A nők korábban érnek"-ben meg van valami csakhogy ez az időszak kb 15-16 éves korosztály nem 19-25.
Egyébként a kérdező pedig azt kérdezte hogy "SRÁCOK!" de ez lehet hogy elkerülte a figyelmed...
2010. nov. 19. 15:46
36/39 anonim válasza:
Szerintem 19-25 évesekre is vonatkozik. Egy 19 éves fiú nekem még ,,gyerek". Nem azt mondom lehet köztük is érettebb, de az ritka. Nem véletlenül 28 éves pasit választottam.. lett volna 18 éves jelentkező is. :D
2010. nov. 19. 17:54
37/39 anonim válasza:
Csak ez olyan kérdés amiben a 19 éves amúgy sem gyerek, főleg hogy kb ez a korosztály lett megszólítva a kérdésben.
Van olyan téma ahol még gyerek aláírom, de ez speciel nem az:)
2010. nov. 19. 18:12
38/39 anonim válasza:
jó bőr vagy bejössz
2010. nov. 20. 17:04
39/39 EG0 válasza:
Szerintem te nem sportolsz. Kicsit definiáltabb lenne a karod például, azzal sokat dobnál a külsődön. Konditermet javaslok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!