Srácok! Nagy baj van az alakommal?
Sziasztok!
nagyon elvagyok keseredve.. rengetegszer hallom azt,hogy kövér vagyok.. szerintetek?:S
szerintetek?
Igazából itt szerintem az a helyzet h a kövér csajok azt mondják hogy szép, a normális alkatúak meg meg mondják az igazságot.
nekünk higgy na duciknak:D
Főleg hogy te is úgy érzed a kérdésed alapján hogy van mit dolgozni az alakodon.
17:02-es válaszoló... Biztos hogy egy 16 éves buta kisfiú vagy, akinek fogalma sincs arról, hogy mi az ideális súly. Nem értem minek okoskodsz itt.-.-
Kérdező szerintem meg nem vagy kövér, csak nőies. Milyen magas vagy és hány centi? Én 160/52
25L
ma 18:52
Fiú vagyok igen, 19 éves.És és teszek az alakomért (heti 4 edzés) szal nem felmutatott eredmény nélkül "osztom az észt".
És tudom mi az ideális -szemnek is szép- testsúly/testalkat, a kérdezőé pedig nem ilyen.
Bocs, de az én szemembe te még kölyök vagy.
25L
És köszönöm a válaszokat!=)
Sportolni fogok.. az nem árt meg;)
ma 20:27
Igazából nem érdekel hogy a te szemedben mi vagyok:D
Te a kemény 25 éveddel már qva bölcs lehetsz, na erről ennyit PONT.
Továbbra is tartom a véleményem hogy nem vagy kövér de van mit dolgozni a testeddel bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!