Hogyan lehetek végre csinos? Az arcommal és az alakommal is van problémám.
na akkor figyelj: nicole kidmen is hófehér mert fényérzékeny, szerintem gyönyörü fehérnek lenni. a fehér börhöz nagyon jól áll az élénkvörös haj,
a szemöldököd szemöldökceruzával utána rajzolhatod
a hegekre használj korrektort, alapozót és a végén pirosítót púdert, de csak mértékkel
szerintem hordj élénk színü ruhákat, mondjuk fekete nadrágot piros, kék, zöld stb. blúzzal, de szerintem a mintás is jól áll. próbáltál szoknyát hordani? ha o lábad van egy térd alatti a vonalú szoknya biztos jól áll, az ellensúlyozza a széles vállat is. csönadrág tényleg nem elönyös, de most úgyis megint a bö gatya a divat.
narancsbörön csak a mozgás segít pl futás biciklizés. vagy kozmetikai masszázs esetleg foliázás.
az öv kérdésben nem tudok hozzászólni probálj fel párat különbözö szélességben kérd az eladók vagy barátnö véleményét.
a fogad nem tudom mennyire csálé az enyém is kicsit csálé elöl a fogorvos köszörült rajta kicsit,de azt mondják ez szexepil. bár attól függ azért nekem nem olyan vészes.
amúgy minden kis békából lehet gyönyörü hercegnö
én is ilyen béka voltam 14-15 évesen ma igazi nö vagyok. csak meg kell találni a stilust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!