Srácok! Nagy baj van az alakommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
nagyon elvagyok keseredve.. rengetegszer hallom azt,hogy kövér vagyok.. szerintetek?:S
szerintetek?
2010. nov. 17. 21:54
11/39 Moszuke válasza:
szeretnék ilyen vastag felkart..
amúgy nem vagy kövér.
12/39 anonim válasza:
Nekem tetszel. Nem vagy kövér.
13/39 anonim válasza:
Azt ne mondjátok már, hogy csinos.
Olyan a karod, mint egy nagymamának.
Kezdj el tornázni, mert ez így nem vmi szép látvány. :/
14/39 anonim válasza:
rogton elajulok.... nagyon szep alakod van. en nem is ertem a valaszadok tobbseget.talan irigyek vagy mi a fene.....szerintem nagyon jol nezel ki...es amugy a karoddal semmi baj. a pasik nem azt nezik! ez a legjobb,amikor valaki se nem kover se nem olyan mint egy fogpiszkalo. nekem nagyon tetszik az alakod! 28/no.
15/39 anonim válasza:
Nem vagy kövér! Ne fogyókúrázz, inkább sportolj, az szépen formásít.
16/39 anonim válasza:
jjaj most miért kell áltatni?
persze, hogy dagadt vagy!
17/39 anonim válasza:
Ő kövér: [link] ,Te nem vagy az! Kerek vagy, de nem túlsúlyos. Egy kis edzés csodákat tudna művelni az alakoddal. A karodat szépen udnád formálni kis súlyos gyakorlatokkal (0.5-1kg-s súlyokkal).
18/39 anonim válasza:
Ő kövér: [link] ,Te nem vagy az! Kerek vagy, de nem túlsúlyos. Egy kis edzés csodákat tudna művelni az alakoddal. A karodat szépen tudnád formálni kis súlyos gyakorlatokkal (0.5-1kg-s súlyokkal).
19/39 anonim válasza:
Le ne fogyj, szerintem így teljesen jól nézel ki, nyilván a 40 kilós csajok szerint akik deszkák kövér vagy, pedig nem.
23F
20/39 anonim válasza:
A te korodban én vékonyabb voltam, de most nekem is ilyesmi alakom van. Megfordulnak utánam a pasik, úgyhogy nem bántam meg, hogy picit híztam. :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!