Nagyon alacsonynak számítok?
Figyelt kérdés
159-163 centi lehetek. Pedig pontosan nem tudom, mivel volt amikor ezt, volt amikor azt mértem.
Nagyon alacsonynak számítok? És nőhetek még?
Régen én voltam az egyik legmagasabb, szóval most kicsit fura:(
16/L
tegnapelőtt 18:49
2/9 anonim válasza:
165 centi az átlag. Ha 160 centi vagy, akkor lehet azt alacsonyabbnak mondani, de nem nagyon alacsony.
4/9 anonim válasza:
Nem, kicsivel átlag alatti a magasságod, de ez még egyáltalán nem nagyon alacsony. Nem valószínű, hogy fogsz még nőni, talán nagyon max 1-2 cm-t, de nincs ezzel semmi baj, a mostani magasságod is teljesen jó.
5/9 anonim válasza:
Nem. Kicsit vagy akacsony.
Nagyon alacsony en vagyok 53 cm-rel
7/9 Noren1989 válasza:
Alacsonyabb az átlagnál, de jó eséllyel még változhat.
8/9 anonim válasza:
A globális átlag nőknek 158 centi. Te magasabb vagy 2,1-2,5 milliárd nőnél attól függően, hogy melyik magasság igaz.
A tinder statisztikái alapján globálisan 155-160 közötti nők a legnépszerűbbek. Ez majd egy milliárd férfi véleménye.
Várható életkor, életminőség és egészség szempontjából az alacsony emberek vannak előnyben. Ebben is pont középutat jársz.
Nincs min aggódni, ha nem vagy 55 kiló fölött, tiéd a világ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!