Alacsonynak számítok?
Figyelt kérdés
172 centiméter vagyok és 16 éves, ez alacsonynak számít?
Szerintem igen :(
2009. júl. 8. 23:01
1/11 anonim válasza:
én 160 vagyok..és 16 éves ...
lány vagy,vagy fiu?:)
2/11 anonim válasza:
Sztem nem. Én 164 vagyok és 16/L, több osztálytársam a 160-at alig üti :D Gondolom fiú vagy, de ne aggódj, még nőni fogsz, de sztem így is simán jó vagy :P
3/11 anonim válasza:
Fiúk között az alacsonyabb kategória, de nem neveznélek alacsonynak, ne aggódj. Ezenkívül még 20 éves korodig sokat nőhetsz. Befolyásolni nem tudod, hogy mennyit, ne is próbáld.
4/11 anonim válasza:
alacsooonynak :O:O
én 16/L vagyok és 153 cm :(
de ha fiu vagy akkor kicsit
5/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2009. júl. 8. 23:13
6/11 anonim válasza:
Nem vagy alacsony, és még jó pár évig nőni fogsz.
7/11 anonim válasza:
nem számít annak. az én barátom 171 cm, és már 24 éves, de én imádom, pont jó mellém (én 163 vagyok)
8/11 anonim válasza:
a barátom 174 cm és 25 éves. és így sem tartozik az alcsony kategóriába szerintem, olyan átlagosba inkább.
és miért akkora baj volna ha alacsony volnál? létrának talán jobb lenni? mert nekem pl nagyon nem jönnek be a létra srácok (meg csajok se), olyan esetlenek és nem olyan kis helyesek. szóval én inkább szavazok alacsonyabbra mint túl magasra.
20/L
9/11 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok, és én is 172v 174cm.Szerintem ez a magasság átlagos.Van olyan, aki 15éves, és jó ha van 150cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!