A korosztályom átlagban milyen magas? Én 172 centivel nagyon alacsonynak számítok?
24 éves vagyok, szóval már nem fogok nőni…
Most láttam egy tiktok videót, hogy valaki 166 centiről 174 centire növelte magát egy nagyon fájdalmas műtéttel…
Amúgy ez baromság, mert így a lábai hosszabbak lesznek, a többi része meg aránytalan lesz hozzá képest (és ezért el törik a csontjait és fizet egy csomót). Viszont ez nem kamu, hanem egy ténylegesen “hatásos” módszer.
Viszont ez alatt a videó alatt azt írtak kommentben, hogy azért csináltatta ezt az egészet a csávó, hogy akkora legyen mint egy átlag 15 éves és még így is a magassága miatt cikizték, hogy 174 az nagyon alacsony…
Hát én még csak 174 sem vagyok.
Úgyérzem hogy a férfiak 90%-a magasabb nálam és még a nőknek is egy elég nagy része.
Köszi a választ!
Érdekes, hogy soha nem érdekelt a magasságom, csak most ennyi idősen kezd el előjönni valami komplexus féle…
Nem vagyok túl tapasztalt, de már több lánnyal voltam együtt, nálam kicsit magasabbal is.
Viszont barátnőm csak egyszer volt, aki alacsonyabb nálam jóval, de amióta szakítottunk először volt egy 185 centis barátja, most meg egy közel 2 méter magas barátja van…
#4.
És amikor összejöttél a sokkal magasabb sráccal, nem érezted azt hogy az alacsonyabb nem is volt igazi férfi?
Amúgy köszi a választ!
1# Idióta. Milyen törpének? Átlag tartomány alján lenne.
Én voltam Hollandiában és nem mindenki 2 méter. Én 185-6 centi vagyok és voltak nálam jóval alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!