Alacsonynak számítok?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy a lányok nagy része is magasabb nálam valamivel, 175 vagyok. Ez alacsonynak számít manapság? Az a baj hogy a kerti törpe lányok is 190 magas palit keresnek általában. 23/f2023. júl. 31. 09:57
1/9 anonim válasza:
Hát, keressenek, legyenek velük boldogok.
2/9 anonim válasza:
Nem kifejezetten alacsony, de nem is magas. Sok lány van, akihez te is elég magas vagy. És nem szereti mindenki a nagyon magas pasikat.
Én egyébként magasabb vagyok, mint te, 176, de egy 190 centis pasi nekem már eléggé magas. Nekem teljesen jó, ha kb. egyforma magasak vagyunk. Azt viszont én se értem, hogy egy 154 centis lánynak miért létkérdés, hogy 2 méteres pasija legyen :D)
3/9 anonim válasza:
Átlagos vagy, nincs baj veled. Amúgy... igen, nagyon sok lány hiába alacsony, akkor is olyan fontosnak tartja, hogy a férfi jóval magasabb legyen. Amúgy én nőként ezt sosem értettem. Mármint, szerintem ha az egyik fél sokkal magasabb, az inkább zavaró, szóval ez a "160 centi vagyok, de 190 centis pasit keresek" nézetet én sose értettem, mert szerintem az zavaró. Szerintem az ilyen 10 centis különbség még rendben van a két fél között, de tényleg kell annál több? Mármint, nekem az ilyen nagy magasságkülönbség inkább zavaró, mintsem ideális. Szóval szerintem az ilyen 20-30 centis különbségek nem ideálisak. Amúgy ne aggódj, így is fogsz találni magadnak barátnőt. Nekem pl. a barátom alacsonyabb nálam egy ilyen 8-9 centivel. Nem én vagyok a magas, hanem ő az alacsony növésű. Ez van, és látod, még is talált barátnőt. :D Ne aggódj ezen. Manapság tényleg rengeteg lány van, aki csak úgy indokolatlanul egy nagyon magas pasit akar maga mellé, de ez van, most ezzel nem tudsz mit tenni, de ez nem jelenti azt, hogy a te magasságoddal baj van.
4/9 A kérdező kommentje:
Én jobban szeretem ha a magasabb fél vagyok, nem kívánok egy nőnek a hóna alatt szaladgálni.
2023. júl. 31. 17:12
5/9 anonim válasza:
Alacsony vagy igen, de nem ez veled a fő baj. Hanem az, hogy tiszteletlen vagy. Mi az, hogy "kertitörpe lányok"?!
6/9 anonim válasza:
Hogy lennél már alacsony? A női átlag 165 cm! Te magas vagy, nem alacsony, 160 alatt az valaki.
7/9 A kérdező kommentje:
Statisztika alapján 176 az átlag itthon férfiaknak.
2023. aug. 1. 16:46
8/9 anonim válasza:
7# ne haragudj, benéztem, azt hittem, nő vagy… (6-os voltam)
9/9 A kérdező kommentje:
Ez valami sz'r vicc?
2023. aug. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!