157 centis magassággal nagyon alacsonynak számítok? Valószínűleg már nem fogok nőni.
Figyelt kérdés
19/l2017. jan. 26. 17:58
1/7 anonim válasza:
Lanynak nem vagy nagyon alacsony. Amugy mi van, ha azt mondjuk 'tul alacsony' vagy, magasittatod magadat sebeszeti uton, vagy hogy?
3/7 opened paradise válasza:
Egyetértek a másodikkal.
4/7 anonim válasza:
Alacsonynak számítasz,de ez még nem a "nagyon alacsony" kategória.
Teljesen rendben vagy így.
5/7 anonim válasza:
Én is ekkora vagyok,picinek számítok így,de nagyon örülök,hogy ekkora vagyok :) Nagyon sok pasinak az alacsony lányok tetszenek,bár a többséget nemis a magasság érdekli.
20L
6/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy valaki "nagyon alacsony", vagy csak alacsony. Ha lány létére nem éri el valaki a 165 cm-es női átlagmagasságot, akkor bizony teljesen mindegy, hogy 150, vagy 160 cm. Én 17 éves fiú létemre vagyok 170 körül, gyűlölöm, nem is kicsit! Pláne úgy, hogy általános iskola nagyjából 7. osztályáig a magasabbak között voltam. Aztán a kortársaim jól lehagytak a növésben, ők átlagosan 20 cm-t nőttek, én meg nagyjából 5 cm-t. Mára már ott tartok, hogy az arcomat kaparom nap mint nap, mert nem tudom elviselni, hogy átlagon aluli magassággal rendelkezem. Szerencsére a lányoknál elfogadottabb az alacsonyság.
7/7 anonim válasza:
Magyarországon a női átlagmagasság 164cm, ehhez viszonyítva igen, alacsony vagy
Semmi rossz vagy szégyellnivaló nincs ebben, ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!