14 éves vagyok, és 151 cm. Ez nagyon alacsonynak számít?
Nem kell aggódnod. Én is ennyi cm vagyok, csak már 17 éves. Ha zavar, inkább foglalkozz mással,mint a saját magad ostorozásával a magasságod miatt, mert ez nem visz előbbre... inkább keress örömeket az életben és ne görcsölj ezen a kis "problémán".
Ne hidd azt,hogy aki az átlagnál sokkal magasabb,nincs problémája magával. Őket meg pont az ellenkezője zavarja. De az ő siránkozásuk a pasik után is jóval relevánsabb, hiszen ha a nő 20-30 cm-vel alacsonyabb,az nem olyan nagy baj, inkább örülni kell neki,hogy van egy erős,hatalmas társad, aki még a csillagokat is leszedné neked az égről,annyira szeret.
Viszont aki 180 cm fölött ragaszkodik a klasszikus méretarányokhoz (tehát a nő alacsonyabb),az már jóval kevesebb srác közül válogathat.
Bátran vegyél fel akármilyen ruhát, nézz ki mindig elegánsan, hiszen akinek megtetszel majd, elsősorban nem a magasságodat fogja nézni,hanem azt,hogy mennyire szép a lelked és a külsőd.
Ne mondd,hogy egy alacsony nő nem lehet elragadóan szép. Kylie Minogue, Reese Witherspoon, Shakira <- ők még női szemmel is gyönyörűek, pedig mind 150x centisek!
De 14 évesen még amúgy sem kéne emiatt aggódnod.
Nagy valószínűséggel már nem fogsz nőni, főleg,ha korán értél. De ez ne tartson vissza semmitől!
Mit féltek a magasság miatt ti mai fiatalabb generáció?
Főleg a lányok... A pasik a cuki s nem a colos lányokat szeretik!
Pl én 6. osztály óta 160cm vagyok. S imádom, hogy a pasim válláig érek :3
23-N
Ajj... de jó neked ._. Én szintén 14 éves vagyok, de 172 cm magas és lány :c
Te felveszel egy 10 centis sarokkal rendelkező cipőt és máris ok a dolog, ráadásul a srácok nagytöbbsége is imádja, ha a lány alacsonyabb nála, én meg alacsonyabb lenni nem tudok és az összes előnye a magasságomnak, hogy elérem a felső polcot ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!