Szerintetek a 168 cm magasság felnőtt nőnél nagyon alacsonynak számít?
Mindig középmagasnak, átlagosnak tartottam magam, a suliban is annak számítottam, ha jól tudom az átlagmagasság is 165 cm körül van a nőknél, de a 175 cm magas apám egyfolytában azzal piszkál, hogy a 168 cm az milyen alacsony!
Szerintetek ez normális? Úgy gondolom, biztos más téren elégedetlen velem és így vezeti le, de nem mondja meg, hogy mi a baja, de 13 éves koromtól ezt hallgattam, hogy milyen alacsony vagyok, pedig szerintem 13 évesen a 165 cm se számított átlagon alulinak.
Miért, egy 175 cm magas férfinak valóban cikinek számít ha a lánya csak 168 cm és nem lett akkora mint ő??
A 168 cm-es női magasság nem alacsony. Középmagasnak mondanám, én is ekkora vagyok és néha még túl magasnak is érzem magam.
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a 175 cm-es magasság pasiknál viszont elég alacsonynak számít. Lehet, hogy itt inkább Édesapád magával nincs megelégedve.
én is 168 cm vagyok és ez nem számít alacsonynak
teljesen átlagos, normális női magasság
Szerintem is bőven átlag. Én 164 cm vagyok, az átlag alsó részébe tarotozom.
Szerintem 160 alattiak az alacsonyak és mondjuk olyan 175 körül kezdődnek a magasak. Ebben nincs semi hivatalos, ez csak a saját véleményem.
Asszem kb. 165 cm a női átlag idehaza.
Nem vagy alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!